Manchester United v Real Sociedad - UEFA Europa League Round Of 32 Leg Two

Dette kommer du ikke til å se på Old Trafford igjen

Publisert Sist oppdatert

Det skrives historie når Erik ten Hag leder Manchester United på Old Trafford for første gang mot Rayo Vallecano søndag.

Etter anbefalinger fra Ten Hag vil innbytterbenkene byttes om, slik at Uniteds tekniske område vil være den nærmest Stretford End og garderobene, mens bortelagets innbytterbenk nå blir nærmest feltet for bortesupporterne.

Dette innebærer at United-spillerne nå blir sittende nærmest spillertunellen og har kortere vei til og fra garderoben. Oppvarmingen vil også skje nærmest Stretford End.

Endringen skjer etter at United-benken har vært plassert på den østlige delen av stadion i over 30 år.

Sir Alex Ferguson fikk i sin tid godkjent sitt ønske om å få bygd de karakteristiske murboksene for å få et taktisk utsiktspunkt og United har holdt til på den østlige siden siden den gang.

Ten Hag skal ha ønsket denne endringen allerede etter sitt første besøk på Old Trafford etter han ble ansatt som ny United-manager og i en pressemelding skriver klubben;

– I den nye utformingen, avtalt med Erik [Ten Hag], har hjemme- og bortebenkene blitt byttet permanent slik at Uniteds manager, assistenter og innbyttere nå vil sitte i setene vest for midtstreken.

– Erik foreslo endringen etter å ha besøkt Old Trafford for første gang i mai og la merke til hvordan den gamle bortebenken var nærmere spillertunnelen, og at det var bortelagets spillere som varmet opp nærmest tunellen.

 

 

Powered by Labrador CMS