Daily Mail: Ny United-stadion kan koste klubben 1,5 milliarder pund

Publisert Sist oppdatert

Å rive Old Trafford og bygge et helt ny stadion vil koste United opp mot halvannen milliard pund, tilsvarende nærmere 17 milliarder norske kroner.

Det skriver Daily Mail.

Tidligere denne uken meldte flere av de mest troverdige avisene i England at United vurderer å jevne sin berømte storstue med jorden og i stedet bygge en ny hjemmearena, som ett av tre alternativer i prosessen med å forbedre klubbens hjemmefasiliteter.

Det vil gjøre en eventuell ny United-stadion til den dyreste i hele det britiske kongeriket, dyrere enn Tottenhams nye hjemmebane i London.

Daily Mail skriver at prisen på stål og andre nødvendige materialer har steget kraftig i pris siden Spurs gjennomførte sitt byggeprosjekt.

Et annet alternativ, som innebærer å bygge ut Sir Bobby Charlton Stand, vil koste klubben 400 millioner pund, over 4,5 milliarder norske kroner. Dette vil gi Old Trafford en kapasitet på over 80 000 tilskuere.

Dette forslaget skal også være det som appellerer mest til hierarkiet i klubben.

Avisen melder også at klubben antakelig vil finansiere en eventuell ombygging ved å ta opp lån, samt at klubben er ventet å forhøre seg med supporterne før en endelig avgjørelse tas.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS