Warm UP 1

– Strålende oppladning til kampen

Mens pappa Jørgen koste seg med Norman Whiteside sine røverhistorier, var sønnen Falk og kompisen hans Jakop mest opptatt av å snakke om dagens United-helter.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg synes dette var en artig nyskapning og United skal ha honnør for arrangementet. For meg er det alltid stas å se de gamle heltene, men guttene er nok mest spent på å se dagens United-spillere i aksjon på Old Trafford dagen etter, smiler Jørgen Storvig fra Tromsø.

Warm Up 4
FLOTT TILTAK: Jørgen Storvig, sønnen Falk og Jakop Steffenak koste seg på Warm Up dagen før Villa-kampen.

Sønnen Falk og kompisen Jakop nikker med hodet mens de smiler.

– Christian Eriksen og Alejandro Garnacho er favorittene, fastslår Falk.

– Jeg digger Lisandro Martínez, skyter kompisen Jakop Steffenak inn.

Solid gjeng fra Skandinavia

Trioen var blant de rundt 300 gjestene på Manchester Uniteds nye supporterevent «Warm Up» som ble arrangert før hjemmekampen mot Aston Villa.

Arrangementet hadde ingen aldersgrense, og inkluderte mat, lotteri med et premiebord med en rekke signerte United-effekter og en Q&A-seanse med helten fra FA-cupfinalen i 1985, Norman Whiteside.

I tillegg fikk deltakerne anledning til å ta bilde av seg selv med ligacuppokalen som United vant på Wembley i februar etter 2-0 mot Newcastle i finalen.

Supporterklubben var sterkt representert på arrangementet for rundt en tredjedel av alle som deltok på «Warm Up» var på tur med den skandinaviske supporterklubben.

Warm Up 2
GODE HISTORIER: 80-tallshelten Norman Whiteside gjestet Warm Up-eventet og fortalte en rekke artige historier fra sin aktive karriere til Q & A-verten Jason Leach og de 300 fremmøtte United-supporterne.

Per Harald Larsen i Supporterklubben håper arrangementet gir mersmak både til deltakerne og Manchester United

– Vi synes dette er et flott initiativ fra klubbens side. Sammen håper vi å kunne bygge et program dagen før kamp som gjør det attraktivt for våre medlemmer å tilbringe noen timer på Old Trafford sammen med andre United-fans. Vi håper at arrangementet blir et fast innslag i en match-weekend for våre reisende fra neste sesong, sier Larsen.

Fikk drakt på fødestuen

For Manchester United var «Warm Up» en nyvinning for å bygge tettere bånd til fansen. Det satte gjengen med røde hjerter fra Tromsø pris på. For Falk var det aldri noen tvil om at Manchester United skulle bli favorittklubben. Det sørget nemlig senior for.

– Han fikk United-drakt allerede på fødestuen så den saken var grei, humrer pappa Jørgen.

For Falk var Villa-kampen allerede kamp nummer syv etter at han tidligere hadde sett oppgjør mot Arsenal, Crystal Palace og Young Boys samt kampene mot Liverpool, Newcastle og Tottenham i inneværende sesong.

Warm up 3
FLOTTE PREMIER: Loddsalget, som var til inntekt for MU Foundation, hadde en rekke unike premier med signerte trøyer, sko og bilder fra både tidligere og nåværende United-spillere.

De to kompisene var også med blant de rundt 30 unge United-supporterne som fikk trene på The Cliff med instruksjoner fra akademitrenere i United.

– Begge deler har vært veldig artig og det gikk veldig greit å forstå det som har blitt sagt på engelsk, smiler de to kompisene.

Loddsalget og draktauksjonen som avsluttet kvelden var til inntekt for klubbens veldedighetsorganisasjon, MU Foundation. Stiftelsens leder, John Shields, kunne opplyse om at inntektene ville gå til å arrangere en julefest for flere hundre vanskeligstilte barn i Manchester.

Powered by Labrador CMS