– Grip sjansen med begge hender

Forsanger Pete Boyle er sikker på at sangseksjonen mot Real Sociedad vil bedre kampopplevelsen for alle parter.

Publisert Sist oppdatert

I et forsøk på gjøre atmosfæren på Old Trafford enda bedre skal 1.400 United-supportere samles i en sangseksjon mot Real Sociedad i det som vanligvis er hjørnet til bortefansen, South East Quadrant.

Med 6.000 Real Sociedad-fans kun få meter unna på East Stand ligger det an til å bli 90 høylydte minutter på Old Trafford onsdag kveld.

Initiativet er ledet av Reclaim United og av Stretfor End Flags, og den velkjente forsangeren Pete Boyle er en av hovedpersonene som står bak.

boyle
Pete Boyle utenfor stampuben Bishop Blaize.

– Målet er enkelt; å gjøre atmosfæren bedre, sier Boyle til ManUtd.com.

Bakgrunnen for initiativet er at mange supportere har klaget på dårlig atmosfære og lavt lydnivå på Old Trafford. Den harde kjernen i Stretford End gjør som regel sitt for å skape stemning, men bortsett fra det kan Uniteds hjemmearena dessverre oppleves som ganske så livløs til tider.

– Istedenfor å syte har vi bestemt oss for å gjøre noe med det. Dette er bare det første steget, men jeg er sikker på at det vil bli en suksess og at det vil gjøre opplevelsen bedre for alle, sier Boyle.

– En god atmosfære løfter laget og er enkel å lage innenfor en gruppe med røde fans. Hør bare på bortefansen vår, den er fantastisk. Ettersom akustikken i borteseksjonen på Old Trafford er mye bedre bør vi lage vanvittig mye lyd.

Billettene til sangseksjonen ble utsolgt relativt kjapt, og sesongkortinnehavere hadde muligheten til å bytte til seg en plass for denne ene kampen.

– Forståelig nok vil noen fans være motvillige til å gi fra seg setene deres av sentimentale grunner. Det var en tøff avgjørelse å gi bort mitt eget, men jeg ønsker å stå opp og være involvert. Vi har en mulighet til å forbedre stemningen og jeg håper andre fans vil gripe sjansen med begge hender.

Tidligere har Michael Carrick uttrykt sin støtte til den planlagte sangseksjonen.

Powered by Labrador CMS