– Han trenger én måned på å bli klar

Publisert Sist oppdatert

Odion Ighalo er nå i England, klar for å ta fatt på sitt halvårsengasjement i United.

Presentasjonen, draktnummeret og det første intervjuet med MUTV mangler fortsatt, men det er nok rett rundt hjørnet.

Det som kanskje ikke er like raskt å få på plass – det er den fysiske formen. Den 30 år gamle nigerianeren er en dønn seriøs fyr som har trent jevnt den siste tiden, men forrige kamp var helt tilbake til 6. desember.

– Stor forskjell på treningene

Quique Sanchez Flores, Ighalos tidligere trener i Watford og også i Kina, mener også at treningsregimet i Kina er noe helt annet enn i Premier League (og United).

– Utfordringen er hvordan de trener i Kina, ja. Det er ikke som i England. Den fysiske forskjellen er stor, så er han klar? Jeg vil si at han trolig trenger én måned på å få tilbake rytmen, sier han til The Athletic.

United starter opp igjen etter vinterpausen mandag 17. februar, altså om to uker, borte mot Chelsea. Deretter venter kamper mot Club Brugge X 2, Watford og Everton – før det er FA-cupkamp borte mot Derby eller Northampton torsdag 5. mars.

Har Sanchez Flores rett så blir det kanskje først til den torsdagen Ighalo er helt klar.

– Har alltid trent ekstra

– Det som er bra er at han kjenner kroppen sin godt, har jobbet hardt med skadeforebyggende trening og alltid er en fyr som har trent ekstra.

– Jeg vil også påstå at han i Kina har levert som han gjorde for meg (i Watford) for fire år siden. Vår følelse i Kina var at han kunne finne tilbake til toppnivået igjen med hvilket som helst lag i Europa, sier han.

Ighalo er altså i England nå, der kona og ungene også er bosatt i England. De fleste United-spillerne har nå noen dagers ferie, før stallen med Ighalo samles igjen og reiser til Marbella for en liten treningsleir til helga.

LES OGSÅ: Vår vurdering av Ighalo etter å ha sett flere kamper av ham det siste året.

Powered by Labrador CMS