Zaha og Crystal Palace med comeback

DE UTLÅNTE: Etter en dårlig førsteomgang var Wilfried Zaha med på å snu kampen for Crystal Palace hjemme mot Charlton.

QPR 0-0 Norwich

Fabio og QPR spilte i dag 0-0 hjemme mot Norwich i en kamp de nok skulle ønsket seg en seier. QPR var riktignok nærmest tre poeng da Mackie ble felt av Mark Bunn. Adel Taarabt tok straffen men Bunn rettet opp feilen med en mesterlig redning. Fabio ble tatt ut etter 74 minutter til fordel for Tal Ben Haim. QPR danner enda baktroppen i Permier League med beskjedne 17 poeng på 25 kamper.

Fortuna Düsseldorf 3-1 VfB Stuttgart

Federico Macheda har endelig kommet seg på utlån til Tyskland, men måtte starte dagens kamp på benken for Stuttgart. Italieneren kom derimot inn etter pause, men kom aldri til noen nevneverdige målsjanser. Fortuna var det beste laget, og stakk til slutt av med en 3-1-seier.

Wigan 2-2 Southampton

Angelo Henriquez måtte også i dag finne seg i å starte kampen på benken for Wigan, og The Latics gikk opp i en tidlig ledelse ved Gary Caldwell. Andre omgang stod i Southamptons tegn og de både utlignet og gikk så opp i ledelsen i det 85. minutt, men Wigan utlignet i det 90. minutt. Henriquez kom innpå rett etter utligningen, men rakk ikke utrette det helt store på tre minutter overtid.

Crystal Palace 2-1 Charlton

Wilfried Zaha og Crystal Palace fortsetter å slite, og hjemme på Selhurst Park var det Charlton som tok initiativet med mål av Ricardo Fuller etter et kvarter. Crystal Palace og Zaha var svake før pause, men etter hvilen var Uniteds nyanskaffelse meget toneangivende. Han herjet regelmessig med backen på sin kant, men var ikke direkte involvert i noen av scoringene. Begge målene var det Glenn Murray som stod for.

Peterborough 2-2 Burnley

Davide Petrucci satt på benken, mens Scott Wooton ikke var med i troppen da Peterborough tok imot Burnley på London Road i ettermiddag. Kampen endte til slutt 2-2, uten av Petrucci fikk prøve seg og Peterborough ligger dermed enda sist i Championship.

Tranmere 0-1 Carlisle

Sean McGinty var ikke med i troppen til Carlisle da de tok en knepen seier borte på Prenton Park. Rory Loy scoret målet til gjestene rett før pause.

Cheltenham 2-1 Torquay

Luke McCullogh satt på benken for Cheltenham da Torquay gjestet Abbey Business Stadium, og fikk dessverre ingen spilletid i dag. Kampen endte 2-1 til hjemmelaget.

Rio Ave 2-1 Sporting

Bebe startet for Rio Ave hjemme mot Sporting i kveld, og hjemmelaget stakk til slutt av med seieren. Bebe fikk 75 minutter før han ble byttet ut til fordel for Araujo Braga.

Royal Antwerp 1-2 R.C.S. Vise

Luke Giverin og Antwerpen måtte gi tapt for gjestene da R.C.S. Vise gjestet dem i kveld. Giverin spilte hele kampen for vertene, men det holdt altså ikke. Antwerpen ligger dermed fortsatt på 10. plass i Belgias 1. divisjon.