Zaha-mål i debuten

Wilfried Zaha ordnet poeng i sin andre Crystal Palace-debut.

Karrieren i United har aldri skutt fart, og Wilfried Zaha har blitt sendt hjem til sør-London på lån.

I kampen mot Newcastle startet han på benken, men Palace pangåpnet også uten ham, og ledet 1-0 på St. James’ Park etter et halvminutt. Ingen dårlig start på manager Neil Warnocks andre opphold i klubben, altså. Janmaat utlignet etter hvert for hjemmelaget, og 1-1 var pauseresultatet.

Newcastle United v Crystal Palace - Premier League
WARNOCK: Så glad ble Wilfried Zahas nye manager over målet.

Også i andreomgangen kom Crystal Palace best i gang, og etter få minutt var de i ledelsen igjen etter et mål av Jason Puncheon. Med 20 minutt igjen på klokka kom Zaha inn, og kort tid etter det utlignet Newcastle, før de rett før slutt attpåtil gikk opp til 3-2, som da så ut til å bli sluttresultatet.

Men Wilfried Zaha, som allerede hadde sett farlig ut, ville det annerledes. Han dunket inn 3-3 på overtid, og Crystal Palace fikk dermed sitt første poeng for sesongen.

En drømmestart for Zaha, Neil Warnocks første signering i dette oppholdet i klubben, og heltestatusen til Zaha blant Eagles-fansen økte ytterligere.