Young og Evans fortsatt ute

Oppdatert 11.45: Sir Alex om skadene, De Gea, Berbatov og Rafael Benitez.

Uniteds kjøp av Wilfried Zaha ble selvsagt det sentrale på fredagens pressekonferanse. Spesielt siden overgangen ble annonsert samtidig med at Sir Alex satte seg ned for å prate med pressen.

Skotten kom imidlertid også inn på skadesituasjonen.

Ashley Young og Jonny Evans er fortsatt ikke 100 prosent, og de er dermed ikke aktuelle for lørdagens kamp mot Fulham, men ifølge Sir Alex trente begge i Qatar.

Ellers ville Sir Alex ikke snakke om kritikken som har kommet mot David de Gea den siste uka.

– Jeg har ingenting å si om De Gea, men det er en del idioter i denne bransjen, sa han ifølge Daily Mail.

– Ikke langt unna

Før han tok for seg skadene.

– Evans trente litt i Qatar, og er forhåpentligvis på vei tilbake. Phil Jones og Chris Smalling er imidlertid skadefrie, og dermed ser det ok ut i midtforsvaret. Young er heller ikke langt unna. Han trente også litt i Qatar.

– Rekker han Real Madrid-kampene?

– Det er jeg sikker på.

Ellers kom han med sine normale fraser om Fulham, lørdagens motstander.

– Det blir en tøff kamp for oss. Vi har ikke gjort det så bra i FA-cupen de siste årene, men har hjemmebane. Det er en fordel.

Sir Alex la også til at han synes Dimitar Berbatov har gjort det bra for Fulham, og at bulgareren er London-lagets beste spiller.

– Han ønsket førstelagsfotball, og det var rett av ham å dra. Jeg synes imidlertid ikke at han mislyktes her. Han var en god spiller for oss, sa United-manageren.

– Har viktigere ting å tenke på

Pressen forsøkte også å få Sir Alex til å kommentere Rafael Benitez’ påstand om at det er egne regler for skotten.

– Jeg har ingenting å si om det. Jeg har viktigere ting å tenke på, sa han – samtidig som han la til at han langtifra var sikker på at han kom til å bli utestengt etter klagingen på linjemannen mot Tottenham.

– Jeg ville i alle fall ikke veddet på at jeg ble utestengt, sier han ifølge The Guardian.