Ydmykelse for Blackett

DE UTLÅNTE Tre mann var i aksjon i løpet av midtuken. Det endte med henholdsvis seier, uavgjort og tap.

Europa League

Borussia Dortmund 4-0 Qäbälä

Best gikk det for Adnan Januzaj – eller rettere sagt for laget hans som hadde Europa League-besøk av aserbajdsjanske Qäbälä. Det endte altså med oppskriftsmessig tysk seier, i en kamp innleide Januzaj igjen måtte finne seg i å starte på benken.
United-spilleren slapp først til etter hvilen som erstatter for en skadet Marco Reus. Han var nære ved å finne nettmaskene ved én anledning, men måtte isteden se gjestenes keeper gjøre en glimrende redning. Januzaj hadde også et frisparkforsøk på overtid, men i det store og det hele gjorde han lite for å overbevise manager Thomas Tuchel om at han fortjener en plass i startelleveren.

Celtic 1-2 Molde

En som så definitivt ikke styrket sine sjanser til en startplass etter torsdagens innsats, er Tyler Blackett. Med Molde på besøk på Celtic Park fikk 21-åringen slippe til fra benken allerede etter ni minutters spill, men dessverre gjorde han alt annet enn å gripe muligheten da den bød seg.
Ikke nok med at han glapp fullstendig i markeringen da Daniel Berg Hestad sendte Molde opp i 2-1-ledelse, så gikk han stadig vekk på limpinnen og lot seg overspille.
Halvveis ut i 2. omgang hadde manager Ronny Deila sett nok og tok sin stopperinnbytter av banen.

League 1

Coventry 4-3 Barnsley

Ben Pearson var som vanlig på plass, denne gang da Barnsley tirsdag kveld tok turen til Ricoh Arena for å møte FA-cupvinnerne fra 1987, opprykkskandidat Coventry.
Det endte egentlig som forventet ettersom Pearson & co. måtte dra tomhendte hjem igjen. Resultatet tyder kanskje på en jevn kamp, men vertene var klart best og selv om Barnsley  hang godt med i 2. omgang, kom lagets siste mål, for øvrig etter straffespark, så sent som i sjette overtidsminutt.
Pearson pådro seg gult kort, men var som vanlig pågående og blant Barnsleys beste spillere. Han var selv nære scoring like etter pause, og i tillegg fôret han stadig vekk spissene med gjennombruddspasninger og innlegg fra kanten.