21 grunner til å bli medlem

Er du United i med- og motgang? Støtt klubben og Supporterklubben.

Manchester United Supporters Club Scandinavia er Skandinavias klart største supporterklubb. Det var 44.520 medlemmer per 31. mar 2013, noe som også er rekord.

Vi håper selvsagt at alle United-fans vil støtte United og Supporterklubbens arbeid, og også hjelpe oss med å være den største supporterklubben. Det ville vært trist om Liverpool var størst i Skandinavia, ikke sant?

Men om det å være United-fan ikke er nok for å bli medlem, er det også en rekke andre fordeler ved å være medlem.

Her kan du bli medlem.

Her er alle fordelene:

* Du får 8 utgaver av medlemsbladet United-Supporteren hjem til deg eller til lesing digitalt (PC, Mac, Ipad) avhengig av om du velger å være digitalt eller premium medlem.

* I løpet av 2014 vil du også få tilgang til 30 års arkiv med medlemsbladet, da alt vil legges ut digitalt tilgjengelig for dere som er medlemmer.

* Du får minimum 10 % rabatt på alle produkter i nettbutikken vår.

eric_cantona* Nye medlemmer får 99 kroner i innmeldingsbonus, som kan brukes i nettbutikken.

* Du får tilgang til alle deler av united.no – når noe etter hvert vil stenges for de som ikke er medlemmer.

* Du kan kjøpe fulle turer, hotellpakker og også søke om billetter til alle kamper på Old Trafford. Supporterklubben har 500 sesongkort på Old Trafford.

Her kan du bli medlem.

* Du får også mulighet til å søke om billetter til bortekampene. Supporterklubben får alt fra 0-20 bortebilletter til hver kamp – avhengig av hvor heldig vi er i Uniteds egen trekning.

* * Du får et eksklusivt medlemskort – som viser at du er en som støtter vårt arbeid og som gir deg flere fordeler.

* Du kan vinne premier på konkurransene på united.no. Vi deler ut ukentlige premier både i Tippemester (tippe resultater av Premier League-kampene) og i onsdagsquizene våre som kommer tilbake i 2014.

* Du får 20 prosent rabatt ved hotell-overnatting i Oslo på KNA Scandic, noe som innebærer at en helg i Oslo der i året, vil spare inn medlemskapet. Les mer her.

* Du får 70 kroner billigere abonnement på fotballbladet Josimar. Les mer her.

Her kan du bli medlem.

Jubel på White Hart Lane
Jubel på White Hart Lane

I Manchester:

* Har du medlemskortet med deg, får du 20 prosent rabatt på a la carte-menyen på Rio Ferdinands Rosso-restaurant i Manchester (søndag-torsdag). Les mer her.

* Du får 10 prosent rabatt på restauranten Bem Brazil i Deansgate. Les mer her.

* Du får 10 prosent rabatt på all matbestilling på T.G.I. Friday i Manchester sentrum. Les mer her.

* Du får 25 prosent rabatt på alt i  puben/baren Norwegian Blue mellom 11 og 19.30 – stedet har også storskjermer for å vise fotball. På kveldstid gjelder ulike rabatter i baren. Les mer her.

* Du får 50 prosent rabatt på mat på restauranten Tiger Tiger før klokka 15 torsdag-søndag. Restauranten blir til utested på kvelden, og det er også gratis/billigere inngang der avhengig av når du møter opp. Les mer her.

Manchester United Training and Press Conference - Sydney* Du får 10 prosent rabatt på alle kjøp i Uniteds Megastore på Old Trafford. Les mer her.

* Du får 10 prosent rabatt på alle kjøp på Red Cafe på Old Trafford. Les mer her.

* Du får 10 prosent rabatt både Hard Rock Cafes restaurant og i Hard Rock Cafes suvenir-butikk. Les mer her.

* Du får 20 prosent rabatt på mat og drikke på kjente Bishop Blaize – dagen etter kamp. Les mer her.

* Du får 20 prosent rabatt på mat på restauranten 47 King Street. Les mer her.

MERK: Det er kleskode på en del av restaurantene, og bruk av fotballdrakt er ikke akseptert.  Det kreves også at du har med medlemskortet for å få brukt disse fordelene. Les mer om Manchester-tilbudene her.

Her kan du bli medlem.