– Wow, Paul Pogba, WOW

Her er supporterklubbens spillerbørs etter 4-1-seieren mot Newcastle.

United kom tilbake på vinnersporet med en klar 4-1-seier mot Newcastle.

Denne gangen var det Supporterklubbens Dag Langerød, Bjarte Valen og Eivind Holth som satte børskarakterer, etter at de alle tre så kampen live på Old Trafford.

David de Gea 7
Plukket et skudd flott oppe i krysset, og en nydelig og ekstremt viktig redning på 2-1 like før pause. Virket misfornøyd med at Newcastle kom til et par avslutninger fra 20 meter, som gikk utenfor, men hadde selv også et par halvveis utspark. Dyttes opp til 7eren grunnet den viktige redningen rett før pause.

Antonio Valencia 6
Solid defensivt, og bidro offensivt mer enn han av og til ellers gjør. Gjorde forarbeidet til Uniteds første sjanse, som kunne gitt Lukaku-mål, og kombinerte senere også fint med Lukaku da sistnevnte ble flyttet ut på høyrekanten. Nesten 7, men nesten skyter ikke…

Victor Lindelöf 6
Ikke heldig på Newcastles mål, og sentral i en forsvarslinje som virket utrygg i en del av 1. omgangen. Spilte seg imidlertid opp etter hvilen.

Chris Smalling 7
Satte det viktige 2-1-målet like før dommeren blåste til pause, et mål som gjorde inngangen til 2. omgangen uendelig mye vanskeligere for bortelaget. Var også en del av et utrygt forsvar før pause, men ryddet etter hvilen bra nok opp til å ende på en 7er.

Ashley Young 7
Nydelig innlegg til Smallings 2-1-mål. Uniteds beste innleggsfot, og brukte den altså da igjen til avgjørende effekt. Enn kamp på det jevne ellers, men belønnes for igjen å utgjøre en forskjell.

Nemanja Matic 6
Som alltid viktig, men noe uryddig og rotete fra serberen denne gangen, spesielt da United slet før pause. Etter hvilen handlet det mer om å være ryddegutt og plukke opp baller her og da, da United stort sett hadde kontroll.

Paul Pogba 8 (ut 70)
Wow. Rett og slett WOW. Borte i over to måneder, så rett inn og storspill fra nesten første sekund. Strødde pasninger, fintet, brukte kroppen og viste nøyaktig hva vi har savnet den siste tiden. Man må nesten tenke litt på hvordan det kunne ha gått om han hadde fått være skadefri. Med tanke på skadeperioden så var vi nesten fristet til å dra frem 9eren.

Marcus Rashford 7
Føler at det blir litt repeat med Rashford. Alltid positiv, men ikke alltid med like godt sluttprodukt. Deilig, deilig, deilig assist til Pogba, er en lagspiller, men har utgjort en større forskjell før. Likevel, forarbeidet til 3-1 dreper kampen.

Juan Mata 6 (ut 83)
Et par fantastiske løp, ett som ble brukt og førte til en bra sjanse, men fant aldri rom i 10er-rollen, og utgjorde heller ikke altfor stor positiv innflytelse ute på høyrekanten.

Anthony Martial 7 (ut 77)
Deilig og viktig 1-1-mål, kunne scoret flere, hadde et par gode innlegg, men mislyktes også med en del i denne kampen. Variabelt, men tross alt sentral i en del av det United skapte av store sjanser.

Romelu Lukaku 7
Det var deilig å se hvor viktig Lukakus mål var for hele laget. Han jobber, er ikke nødvendigvis heldig eller dyktig hver gang, men vi har også sett ham atskillig dårligere. Snytt for et soleklart straffespark, slik virket det i alle fall fra tribunen rett bak målet det skjedde. Gjorde også en bra nok jobb på kant da Zlatan ble byttet inn.

Marouane Fellaini 6 (inn 70)
Fikk 20 minutter, men uten å utmerke seg positivt eller negativt egentlig.

Zlatan Ibrahimovic (inn 77) og Ander Herrera (inn 83) spilte for lite til å få karakter. Man må være på banen i minst 20 minutter for å få børskarakter.

Veldig uenig eller bare lyst til å gi din børs? Gi din spillerbørs her.