Wilson-hattrick senket Wolves

James Wilson fortsetter å score på bestilling.

Mandag kveld var Manchester Uniteds U21-lag på besøk hos Wolverhampton på Molineux. Kampen skulle egentlig bli spilt på AFC Telford’s Watling Street, men ble flyttet til Molineux slik at kampen kunne TV-sendes.

Dermed hadde alle med tilgang på MUTV muligheten til å se U21-laget mandag kveld. Reservene var riktignok svekket etter at både Michael Keane og Jesse Lingard hadde forsvunnet ut på lån, men spillere som Charni Ekangamene og Andreas Pereira var i startoppstillingen til United.

Det var imidlertid storscoreren James Wilson som nok en gang stakk av med oppmerksomheten.

Spissen noterte seg for tre scoringer etter tre utsøkte avslutninger, og sørget med det for at Manchester Uniteds U21-lag vant 3-0 borte mot Wolverhampton mandag kveld.

Mandagens store spiller hadde følgende å si etter kampslutt:

Wolves U21 0-3 United U21

Manchester United stilte i en 4-3-3-formasjon:

Kampen:

1: United sparker kampen i gang, men mister raskt ballen og Wolves går i angrep fra start.

2: Rothwell får ballen i god posisjon innenfor sekstenmeteren, men er litt nølende og angrepet renner ut i vasken.

5: Manchester United har for alvor tatt initiativet i kampen.

9: Det foregår mye mellom boksene, men særdeles lite på lagenes siste tredjedel.

12: Å, heisann, Pereira! Pearson gjør et nydelig forarbeid og serverer Pereira som bare skal trille ballen i mål. Setter den utenfor – astronomisk mulighet!

15: Rothwell slår inn fra høyre, men ballen går bak til en Wolves-spiller som klarerer til corner. Hjørnesparket slås fra Pereira – keeper får slått ballen videre.

17: Rutinerte Jamie O’Hara slår et frispark langt over målet til United.

23: Andreas Pereira dribler rundt med fem Wolves-spillere før han vender opp og avslutter – like utenfor mål. Der viser unggutten litt av hva som bor i ham.

24: Ben Pearson klinker til i en takling, men slipper unna med tilsnakk.

27: Komisk situasjon når Wolves-keeperen ikke kommuniserer godt nok med midtstopperen. Sistnevnte stusser ballen til side for mål.

33: United styrer fortsatt kampen, men sliter med å komme til de aller største sjansene.

39: Fryktelig lite å rapportere om. Det virker som om begge lagene har satt opp en usynlig mur på sekstenmeterstreken.

41: Der får vi kampens første skudd på mål! Saido Janko gjør et meget godt forarbeid og slår inn. Wilson avslutter midt på mål, og keeper får avverget.

45: Dommeren sender lagene i garderoben.

PAUSE: Det har vært en tam førsteomgang, til tross for at Manchester United har hatt overtaket i mer eller mindre 45 minutter. United sliter med å skape sjanser, og dermed står det 0-0 til pause på Molineux.

46: Wolverhampton sparker den andre omgangen i gang.

48: Hjemmelaget kommer til sin første avslutning på mål, men Ben Amos har full kontroll.

49: MÅL! Hvem andre enn James Wilson? Vender opp og avslutter fra 20 meter, og plutselig leder United 1-0 ut av ingenting.

52: Ben Amos har kontroll på et frispark fra hjemmelaget.

53: Kampen har åpnet seg litt etter Uniteds scoring. Wolves er tvunget til å gå fremover nå.

58: Wolves har tatt over banespillet totalt de siste fem minuttene, men klarer ikke å komme til noen brukbare sjanser.

59: Der kommer de faktisk til avslutning, men midt på Ben Amos.

63: Nå er det vel på tide å ta litt tak i kampen igjen, United?

64: James Weir kommer inn for Andreas Pereira, som har blitt mer anonym i den andre omgangen.

65: O’Hara skyter fra veldig langt hold. Amos har grei kontroll.

67: United får muligheten til å flytte inn folk i sekstenmeteren på en fast situasjon. Keeper kommer ut og bokser ballen vekk.

68: Rothwell fører ballen raskt fremover over store distanser. Forsøker å vri ballen tilbake i det lengste hjørnet, men skuddet går svakt midt på keeper.

69: James Wilson lander på ankelen etter en duell. Ser ut til at det gikk bra.

73: United får et billig frispark på kante av sekstenmeteren. Ender i en corner fra høyre. United opprettholder trykket.

76: Varela prøver å curle ballen i det lengste hjørnet med venstrefoten. Feil fot, og ballen går utenfor.

78: 2-0! James Wilson mottar ballen med et nydelig førstetouch, og avslutter med minst like god kvalitet i det lengste hjørnet.

82: United har opprettholdt presset etter at de gikk opp til 2-0.

84: 3-0! James Wilson! For en avslutter! Får ballen på 14 meter, og banker ballen i mål for tredje gang for kvelden.

86: Kveldens store spiller går av! James Wilson blir erstattet av Tosin Kehinde.

88: Wolves har knapt fått låne ballen de siste ti minuttene.

90: Det legges til et minimum av tre spilleminutter, og Wolves har ikke vært borti ballen siden forrige oppdatering.

90+1: Jinx. Der fikk Wolves tak i ballen. Det spørs imidlertid om det hjelper.

90+2: Skuddforsøk fra 35 meter. Går nesten like høyt over Amos’ mål.

90+3: Dommeren blåser av kampen.

SLUTT: Manchester United var det beste laget fra første til siste minutt, men det tok en stund før de fant veien til nettmaskene. James Wilson viste hvilke glimrende avslutteregenskaper han besitter, og banket inn hele tre scoringer for United i den andre omgangen.