– Vurderte ingen andre

Tirsdag kveld var overgangen til Ángel Di María et faktum, og argentineren er henrykt over å være i United.

Tirsdag kveld var overgangen et faktum og Manchester United kunne endelig bekrefte at Ángel Di María har signert en femårskontrakt med klubben. Overgangssummen er britisk rekord og lyder på svimlende £59,7 millioner.

Di María, som er 26 år gammel, begynte karrieren sin hjemme for det argentinske laget Rosario Central. I 2007 flyttet han til Europa for å spille for den portugisiske klubben Benfica, og signerte deretter for Real Madrid i 2010. Argentineren har spilt 52 kamper for landslaget og scoret 10 mål.

I forbindelse med signeringen uttalte Ángel Di María følgende til klubbens offisielle hjemmeside.

– Jeg er henrykt over å kunne signere for Manchester United. Jeg har hatt en veldig fin tid i Spania og det var flere klubber som viste interesse for meg, men United er den eneste klubben jeg ville forlat Reat Madrid for, sa Di María til ManUtd.com.

Manchester United Unveil Record Signing Angel di Maria
Angel Di Maria: Signerte for United tirsdag kveld.

– Louis van Gaal er en fantastisk manager med en imponerende CV, og jeg er fasinert over visjonen og ambisjonene om å få klubben tilbake på topp; hvor den hører hjemme. Jeg kan knapt vente med å komme igang.

United-manageren uttalte seg også om sin nyeste stor-signering.

– Ángel er en spiller i verdensklasse, men aller viktigst så er han er lagspiller. Det er ingen tvil om at han har et talent.

– Han er en utrolig rask spiller, og teknikken hans og evnen til å møte motstandere er en sann glede å se på. Han er et fantastisk tilskudd i troppen.

Draktnummeret er enda ikke bekreftet, men Di María-trøyer kan forhåndbestilles her.