– Ville Edwin van der Sar vært ideell som Eds erstatter, Ole?

Da Ole Gunnar Solskjær gjennomførte den åpne delen av pressekonferansen fredag, handlet det nesten utelukkende om Superligaen.

LES OGSÅ: – Jeg likte ikke Superliga-planene

LES OGSÅ: – Krever fire milliarder for å selge United

LES OGSÅ: – Vi har en god sjanse til å få til det vi har planer om i sommer

Det handlet imidlertid også litt om Ed Woodward og veien videre uten ham.

– Er du sikker på at klubben kan utvikle seg videre uten Ed, uten at det trengs en overgangsperiode med en ny mann inn for ham?

– Jeg er ganske sikker på at vi kan utvikle oss videre, ja.

– Vi må riktignok håndtere Eds avgang. Jeg og han har også jobbet veldig godt sammen. Det var han som hentet meg hit. Han har støttet meg.

– Så har jeg ikke vært involvert i praten rundt hans erstatter, men hvis de spør om min mening så kommer jeg til å gi den. Jeg er imidlertid sikker på at klubben kan gå videre uansett.

SKILLES: Ole Gunnar Solskjær forteller at han og Ed Woodward har jobbet godt sammen siden nordmannen ble ansatt som United-trener. Nå er det klart at Woodward vil forlate klubben.

– Er Van der Sar en ideell kandidat? 

– Det er viktig at vi ansetter riktig mann. Da kan man ikke bare velge ut fra følelser, men én av kriteriene er selvsagt en person som vil Uniteds beste.

– Jeg skriver imidlertid ikke jobbeskrivelsen her.

– Så håper jeg selvsagt at jeg kan ha et godt forhold til den som kommer inn, også jobbmessig, det er åpenbart, men min jobb er uansett å skaffe resultater, sier Solskjær.