Vil møte United

Ronaldo håper å møte United på Wembley i Champions League-finalen, men vil konsentrere seg om Barcelona først.

Cristiano Ronaldo dro sommeren 2009 fra Manchester United til klubben han alltid har drømt om å spille for, nemlig Real Madrid. Portugiseren har bøttet inn mål for det spanske hovedstadslaget, og har – om det er mulig – levd opp til den enorme prislappen.

Real Madrid har denne sesongen nådd semifinalen i Champions League, noe United også har, og Ronaldo håper på et måte mellom de to gigantene i finalen på Wembley lørdag 28. mai.

– Selvsagt ønsker jeg å spille mot Manchester United på Wembley, sier Ronaldo til The Independent.

– Det ville gjort meg veldig, veldig glad. Jeg har fortsatt mange venner der, og mange minner, så jeg ville elsket det om det skjedde.

Ronaldo er imidlertid smertelig klar over at et det fortsatt er et godt stykke arbeid som venter før Real Madrid kan bestille billetter til London. I semifinalen venter nemlig erkefiende Barcelona.

– Men jeg kan ikke tenke på å møte Manchester Untied i Champions League enda. Vi skal møte et av verdens beste lag i Barcelona først, og vi er fullt konsentrerte på å slå dem.

– Vi har to veldig vanskelige kamper mot Barcelona som venter, så en finale virker fortsatt langt frem i tid. Vi må tenke på å slå Barcelona først, forteller Ronaldo.