Vil kjøpe ut Glazer

Asiatisk bud på Manchester United?

News of the World hevder idag at en gruppe med asiatiske forretningsmenn har planene klare for et fremstøt mot Glazer-familien. Håpet er at et bud på 1 milliard pund skal overbevise amerikanerne om at tiden er inne til å gi fra seg kontrollen over Manchester United.

Det er to av avisens medarbeidere, Neil Ashton og James Weatherup, som står bak oppslaget i den beryktede sensasjonsavisen, og disse hevder følgende:

– En gruppe bestående av seks mangemilliardærer har brukt tre måneder på å utarbeide et avtaleutkast de håper skal være bra nok til at Malcolm Glazer ikke vil kunne motstå det. To av konsortiumets medlemmer er United-fans som ved to anledninger i år har besøkt Old Trafford for å se Sir Alex Ferguson og hans spillere i Premier League-aksjon.

"En finanskilde i Bangkok" er sitert på følgende uttalelse:

– Alt er klappet og klart for et fremstøt mot Glazer-familien. De (konsortiumet) har gjort hjemmeleksen sin ned til minste detalj, vel vitende at Glazer er under hardt press for å kunne håndtere sin økende gjeldsbyrde. Aldri før har United vært mer sårbare overfor et oppkjøpsfremstøt enn akkurat nå.

En annen såkalt "kilde" legger til:

– Det må være kaende klart at dette fort kan vise seg å bli tidenes største fotballavtale. Roman Abramovichs Chelsea-investeringer vil bare være for småtterier å regne i forhold til denne. Hvis Glazer-familien er klare til å selge, så ligger pengene så absolutt på bordet.

Denne saken står referert i flere av søndagens nyhetsmedier, men vi understreker at den utelukkende står for News of the Worlds regning.