– Vil ikke bytte noen

Rio Ferdinand er strålende fornøyd med dagens United-stall.

Midtstopperen sier at han ikke vil bytte ut noen med hvilken som helst spiller i verden. Nå håper han å kunne vinne pokaler med sine lagkamerater.

"Jeg ville ikke byttet noen av spillerne våre mot hvem som helst på et annet lag. Jeg ser på andre spillere rundt om i verden, og så på spillerne i vår garderobe og jeg er overlykkelig av å være her," sier Ferdinand til Sky Sports.

"Jeg hører mange snakke om at forskjellige spillere er verdens beste, men jeg er veldig fornøyd med de vi har her."

Ferdinand og hans lagkamerater har mye å spille for de neste ukene, med både en spennende innspurt i Premier League og finale i Champions League mot enten Barcelona eller Chelsea. Med muligheter for en suksessfull sesong kommer også pratet om stallen er den beste United har hatt gjennom tidene, men Rio vil ikke si noe om det før sesongen er ferdig.

"Jeg kan ikke fortelle deg om vi er det beste United-laget før finalen er spilt."

"Vi har ikke vunnet noe denne sesongen. Hvis vi ikke vinner ligaen eller Champions League vil vi ikke bli snakket om som et suksessfullt lag, og hvertfall ikke det beste gjennom tidene. Derfor har vi fortsatt mye å spille om," sier han.

På søndag venter en viktig kamp i byderbyet mot Manchester City. Ferdinand mener at United ikke er sikret ligatittelen med seier siden de fortsatt kan tape de tre neste kampene, men han er klar over viktigheten av kampen.

"Vi må slå City og det blir en tøff kamp. De har vunnet sine siste kamper og er i god form, så de vil føle at det kan slå os."

"Det er opp til oss å sørge for at det ikke skjer. Jeg vet ikke om de har noe å bevise, men det har vi," sier Rio.

Vil vinne for fansen

I år har United muligheten til å vinne Europacupen for fjerde gang og komme likt med Ajax og Bayern München når det gjelder antall titler. Sir Alex Ferguson har mange ganger sagt til media at han synes United burde vunnet Champions League flere ganger enn de har, noe Ferdinand er enig i.

"Det er greit å si at vi burde vunnet flere troféer i Europa, men fakta er at det har vi ikke gjort. Det er noe vi må forandre," sier 30-åringen.

"Manageren har sagt han vil vinne mer, og slik tenker alle. Vi vil ikke vinne den bare for laget, men for oss selv, klubben og fansen."

"Vi står sammen om dette og hovedmålet er å være suksessfulle," avslutter Ferdinand.