Vil ha fortet tilbake

Rafael føler at United har spilt god fotball – på hjemmebane. Også Chelsea er mulige å slå, mener brasilianeren.

Søndag kommer Chelsea på besøk til Old Trafford, og for en gangs skyld er ikke United favoritt før en kamp der. Chelsea har åpnet sesongen på glimrende vis, og Uniteds hjemmeform det siste året har ikke vært all verden.

United begynte sesongen med et hjemmetap mot Swansea, i en kamp som minnet mistenkelig om enkelte kamper fra fjorårssesongen, men det har blitt tre hjemmeseiere på tre forsøk etter dette. Kan drømmenes teater bli et mareritt for motstanderne igjen?

– Alle lag er mulige å slå. Vi må gjøre vårt beste, selvsagt. De spiller godt, men vi spiller på Old Trafford, og vi har fått resultater der, så de er defintivt mulige å slå, sa Rafael til ManUtd.com, som gjerne ville vite mer om Old Trafford kan bli et fort igjen.

– Jeg tror det – jeg føler at vi har fått resultater her og har spilt god fotball.

– Fotball handler om resultater, og når du ikke spiller bra og får uavgjort, som på mandag kveld, så vil selvsagt alle snakke. Men forhåpentligvis kan vi spille godt mot Chelsea, og hvis vi får resultatet [vi ønsker], ville det vært veldig positivt for oss og hele laget.

Van gaal Mourinho
TOPPMØTE: Blir det fire hjemmeseiere på rad, eller ødelegger Mourinho rekken?

Rafael har etter hvert opparbeidet seg en del erfaring fra toppkamper med United, og så lenge han er skadefri er han etter alt å dømme et selvsagt navn i startoppstillingen.

– Jeg har vært involvert i mange av disse [stor]kampene. Jeg elsker å spille i disse kampene, de har alltid en herlig atmosfære. Jeg er sikker på at Old Trafford vil gi mye lyd fra seg igjen.

– Det vil bli hardt siden de spiller godt. Vi må bare konsentrere oss, og gjøre vårt beste, og jeg håper at vi kan oppnå det resultatet vi ønsker.