– Vil få en fantastisk mottakelse

Michael Keane tror Wayne Rooney vil bli svært godt mottatt på Old Trafford.

Noen ganger når spillere returnerer til sin tidligere klubb, så ender det med buing og mindre hyggelige tilrop fra tribunen.

Et godt eksempel her er mottakelsen Carlos Tévez av naturlige grunner ble møtt med etter at han forlot United til fordel for byrival City.

Michael Keane er sikker på at Wayne Rooney får den applausen han fortjener når han søndag returnerer til Old Trafford.

– Jeg tror han vil få en fantastisk mottakelse. Jeg tror fansen der forstår hvor god han har vært for klubben, og alt det han har vunnet der, så jeg ville ikke forventet noe annet enn en voldsom applaus.

MOT CITY: Det skader nok ikke akkurat Rooneys sak at han feiret slik da han sendte Everton i ledelsen borte mot Manchester City.

Må fokusere på seg selv

Everton har nå spilt fire kamper (alle turneringer) uten seier, og spesielt 0-3-hjemmetapet mot Tottenham var surt. Keane tror det kan snu raskt denne uka med Europa League-kamp mot Atalanta torsdag, før de altså besøker Old Trafford søndag.

– Vi må fokusere på oss selv, og sørge for at vi gjør alt vi kan for å få dette resultatet.

– Om vi kan få et positivt resultat, så er jeg sikker på at fansen vil være mye mer fornøyd igjen. Det er så enkelt dette kan bli snudd, sa Keane, en av Evertons nysigneringer, til Sky Sports News.