Bailly & co kvalifiserte seg til Afrikamesterskapet – Amad fikk debuten

Fredag spilles det ikke like mange landskamper som de to foregående dagene, men på ettermiddagen (kampstart 17) ble det ble spilt en svært viktig kamp som involverte to United-spillere.

Elfenbenskysten spilte borte mot Niger, og Eric Bailly startet kampen for ivorianerner. Det mangler informasjon om det i de fleste liveoppdateringstjenester, men Amad Diallo ser ut til å ha kommet inn de siste fem minuttene av kampen, og fikk med det sin landslagsdebut.

Elfenbenskysten ville sikre kvalifikasjon til Afrikamesterskapet ved seier, og Niger er det svakeste laget i kvalifiseringsgruppa, så ikke overraskende endte det med kvalifikasjon. Det endte til slutt 3-0 til Elfenbenskysten etter at det stod 2-0 til pause.

Serge Aurier, Max Gradel og Wilfried Kanon (trolig en kanonscoring) scoret målene.

Bailly ble byttet ut i det 66. minutt, men vi har ikke sett noen indikasjon på at det var snakk om en skade.

Ex-red Wilfried Zaha kom inn som innbytter i løpet av andreomgangen.

KOM INNPÅ PÅ SLUTTEN: Amad Diallo skal ha fått sin landslagsdebut.