Viktig før salg av turer & billetter

Skal du til Manchester med Supporterklubben neste sesong så bør dette leses.

Onsdag 17. juni kl 10.00 offentliggjøres terminlisten for sesongen 2015/16.

Supporterklubben har i de siste dagene fornyet avtaler med underleverandører i både Norge og Manchester, og det meste begynner å falle på plass for å kunne presentere neste sesongs opplegg.

– Ikke før en sesong er over er vi i gang med planlegging av ny sesong. Det går bare 3-4 uker fra siste kamp mot Hull før alt skal være på plass for ny sesong. Nå begynner vi å nærme oss, sier Tur-ansvarlig i Supporterklubben Jørgen Rangnes.

Supporterklubben tilbyr Flypakker, Hotellpakker og Kun kampbilletter til alle hjemmekamper på Old Trafford. I tillegg kan de reisende velge mellom flere tilleggsprodukter, og benytte seg av en rekke medlemsfordeler mens de er i England.

– Etter hver kamp har vi en spørreundersøkelse, og det viser seg at våre reisende er svært godt fornøyd med hvordan vi har organsert turene våre. Hotellene får skryt for standard og beliggenhet, logistikken fungerer, og valgmulighetene er flere. Det betyr at vi ikke kommer til å endre særlig mye på konseptet vårt, men noen justeringer blir det, forteller Rangnes.

Old Trafford - Gen.viewMedlemsskap og turpriser

Han oppfordrer alle som har tenkt å bestille tur samme dag som terminlisten kommer til å ha medlemskort og medlemsnummer klart. Den som gjennomfører bestillingen må ha gyldig medlemskap, mens ikke-medlemmer får et tillegg i prisen.

– Våre reiser og priser er i utgangspunktet for våre medlemmer. Vi forsøker å gjøre turene så billig som mulig i et kommersielt marked, og for å klare det ligger medlemskontingenten i bunn. Vi har flere typer medlemskap som er både billige og tilrettelagt for familie, forteller Rangnes.

Prisene for neste sesong er ikke klare ennå, men både endringen i pundkursen og en generell prisøkning hos underleverandører vil føre til noe høyrere priser enn tidligere.

– Pundkursen har steget ca 15 % hvert år i to år nå. Sommeren 2013 var pundet faktisk en stund rundt 9 kroner, i fjor sommer var det ca 10,5, mens det i disse dager ligger på 12 kroner. Dette spiller naturlig nok inn på prisen vi kan tilby all den tid både billetter, hotellovernatting og tilleggsprodukter betales i pund, sier Rangnes.

testturbenkEndring av salgsrutiner

Supporterklubben kommer til å endre litt på hvordan Turer & Billetter legges ut for salg og søknad for medlemmene.

– Vi kommer til å gjøre det på samme måte som United gjør det i England, sier Rangnes.

– Alle kampene vil legges ut for salg 17. juni for Flypakke og Hotellpakke bortsett fra Liverpool hvor vi vil ha søkeperiode på formiddagen. Kun kampbillett vil også legges ut for salg for alle kamper med unntak av de fem store (Liverpool, City, Chelsea, Arsenal og Tottenham) og siste hjemmekamp for sesongen hvor vi vil ha søkeperiode på et tidligere tidspunkt enn foregående sesonger. Vi har satt av et bestemt antall billetter i de ulike kategoriene Flypakke, Hotellpakke og Kun kampbillett, og de tilbys da til vi er utsolgt. Dette er en endring fra tidligere for Kun kampbillett, hvor vi før åpnet for kjøp/søknad ca 12 uker før kampdato, forklarer Rangnes og påpeker at denne endringen gjøres for å skape mer forutsigbarhet for de reisende.

– Ellers vil vi mandag 15. juni annonsere på våre nettsider en konkret agenda for hvordan onsdag 17. juni forløper.

– Det vil bli søkeperiode på Fly- og Hotellpakker Liverpool på formiddagen, mens øvrige kamper åpnes for salg en gang utpå ettermiddagen. Igjen; jeg anbefaler sterkt at dere som har tenkt å bestille tur setter dere inn i vilkårene på forhånd, og sørger for å ha alle medlemsnumrene tilgjengelig når dere skal bestille, avslutter Tur-ansvarlig Jørgen Rangnes.