Vidic og Ando ute av troppen

Ingen av dem er med til Milano.

Det har i det lengste vært håpet på at Nemanja Vidic ville bli klar av leggskaden som har holdt ham ute av laget siden før nyttår, men slik skulle det dessverre ikke gå. Mens troppen med United-spillerne i formiddag sjekket inn og dro avgårde mot Milano og tirsdagens Champions League-oppgjør på San Siro, manglet den serbiske stopperkjempen.

Det gjorde også Anderson, et faktum som synes å bygge oppunder spekulasjonene om at han ikke har noen høy stjerne for tiden. Han er ikke rapportert skadet, og han har trent sammen med resten av førstelagstroppen, men har likevel ikke vært å se i aksjon siden ligacupoppgjøret mot City på CoM den 19. januar.

I motsetning til Vidic og Anderson satt derimot både Rio Ferdinand og Nani fastspent da flyet tok av klokken 11:03 lokal tid, cirka en time forsinket. De to er som kjent suspendert fra spill i hjemlige turneringer, men er spilleberettiget i Champions League.

Troppen: Van der Sar, Foster, Kuszczak; Neville, Brown, Evans, Ferdinand, Fabio, Rafael, Evra; Valencia, Park, Nani, Obertan, Scholes, Fletcher, Carrick, Gibson; Rooney, Berbatov, Owen, Diouf.

NB: Flyet landet på Malpensa-flyplassen utenfor Milano klokken 13:52, tre kvarter etter ruten.