Se Old Traffords jubel da Eric Cantona kom inn

– Jeg gjorde det mye bedre enn [Mourinho]. Jeg hoppet opp på tribunen for å sparke en hooligan.

Søndag kveld ble det spilt fotball på Old Trafford.

Denne gangen var det ingen Lukaku, Pogba eller De Gea i aksjon. Det var nemlig en veldedighetskamp – den årlige Soccer Aid-kampen til Unicef – og der var det helt andre spillere som spilte.

England hadde blant andre Michael Owen, Wes Brown, Phil Neville, David Seaman, Danny Murphy (boo!), Darren Bent, Darius Vassell, Lee Mack, Olly Murs, Sir Mo Farah og Robbie Williams på laget.

Verdenslaget stilte med blant andre Eric Cantona, Edwin van der Sar, Jaap Stam, Juan Sebastian Verón, Clarence Seedorf, Robert Pires, Yaya Touré, Patrick Kluivert, Robbie Keane, Usain Bolt, Hayden Christensen og Gordon Ramsay på laget.

Snuoperasjon, Cantona og Bolt-straffe

England gikk opp i 2-0 før verdenslaget våknet. Først reduserte Robbie Keane, før ex-red Verón utlignet til 2-2. I andreomgangen ble snuoperasjonen komplett etter et Seedorf-mål, før Michael Owen utlignet igjen til 3-3 i det 83. minutt.

I straffesparkkonkurransen (der de tidligere fotballstjernene ikke fikk være med), scoret Usain Bolt på det første straffesparket, men senere gikk det verre for verdenslaget, og England vant straffesparkkonkurransen (ja, du leste riktig!).

Mest jubel ble det uansett da Eric Cantona kom innpå med litt under 20 minutt igjen av oppgjøret. Høydepunktet med han på banen var et lekkert hælspark til Usain Bolt – som ikke klarte å følge opp elegansen. Ellers utmerket han seg mest ved å se kul ut i Soccer Aid som klarte å samle inn 5,5 millioner pund søndag kveld.

Se øyeblikket da Cantona kom innpå til stor jubel her.

Franskmannen etter tapet.

Kung-fu-spøk

Cantona gjorde seg ellers også bemerket da han før kampen kom med en referanse til kung-fu-sparket på Selhurst Park.

ITVs reporter spurte Cantona om han kom til å ta saken i egne hender om det ble nødvendig, slik José Mourinho gjorde det med sin takling for noen år siden.

– Jeg gjorde det mye bedre enn det. Jeg hoppet opp på tribunen for å sparke en hooligan.