VIDEO: Komiduoen Giggs og Keane

Det har vært god stemning i ITVs EM-studio mot slutten av EM.

Roy Keane og Ryan Giggs har spilt sammen i mange år, og har den siste tiden vært sammen igjen i ITVs EM-studio. Der har stemningen vært omtrent like god som på bildet over.

Under en samtale om Wales’ sjanser i den kommende VM-kvalifiseringen uttalte Giggs at de hadde havnet i en enkel gruppe, med et lurt smil, vel vitende om at Wales er i gruppe med Irland – der sidemann Roy Keane jo er assistent.

I forbindelse med møllproblematikken under søndagens EM-finale kunne Ryan Giggs fortelle at han hadde spilt en pre-season-kamp der store møll var et problem – «jeg tror en taklet meg, faktisk» sa Giggs til latter fra resten av panelet – før Roy Keane sa at de trodde Giggs hadde åpnet lommeboka, basert på den klassiske klisjéen om en møll som flyr ut av lommeboka for å illustrere fattigdom.

Giggs fulgte videre opp med en fortelling om da Keane skulle låne bilen hans i en uke, og at Keane fortsatt hadde den etter seks måneder. Daily Mirrors lettbeinte Row Zed-side beskriver nå Giggs og Keane som «TV’s hottest new comedy duo».

Akkurat det blir selvsagt en overdrivelse, men det er likevel selvsagt hyggelig å se to United-legender i godt humør sammen.