– Vi taper ikke 8-2

United.no har snakket med Arsenal-fansen før søndagens storoppgjør på Emirates. Les hva de sier her.

Arsenal ligger nå på femteplass, fire poeng bak Chelsea. Etter en relativt dårlig start har London-laget klamret seg fast i kampen om en topp-fire plassering. The gunners har i tillegg avansert i årets Champions League. I Januar har de også fått tilbake en gammel helt i Thierry Henry. Søndag får vi vite om det holder for å slå de regjerende mesterne.

– Må ha balltempo

De siste årene har ikke Arsenal vært en reel tittelutfordrer. I år startet sesongen heller dårlig, og 8-2 resultatet fra Old Trafford vil bli husket lenge. Ansvarlig redaktør for gunners.no, Bård Magne Heggset mener at lagets form har gått opp og ned. – Sesongen så langt har vært veldig varierende. Det startet elendig, så hadde vi en god periode, før det har vært elendig igjen i det siste. – Hva må Arsenal gjøre for å ta alle poengene på Emirates? – De må få balltempo og få spilt ballen inn bak Uniteds forsvarsfirer. Det er også viktig at midtbanen ikke får så mange brudd imot. Arteta er en viktig brikke her, jeg håper virkelig han rekker kampen, fortsetter han. – Frykter du et resultat som minner om det på Old Trafford sist? – Nei. Det kommer ikke til å skje på hjemmebane.

– Kan koke i Evras topplokk

Arsenals form har i år vært veldig avhengig av formen til en nederlender på topp. Men det er flere av Arsenals ballsikre spillere som kan skape trøbbel for United på søndag. United burde frykte Van Persie. Men om Arsenal får brukt Walcott i rommet bak Uniteds forsvarere kan det koke like mye i topplokket til Evra som under VM i 2010, forteller gunners.no redaktøren. – Hvem vinner? – Arsenal vinner 2-1.

– Mangler Keane og Vieira

Tidligere oppgjør mellom de to klubbene har vært begivenhetsrike. Det har vært pizzakasting, straffebom med påfølgende håning og tøffe taklinger. Flere mener nå at kampene mellom lagene ikke er hva de en gang var. – Jeg tror det har noe med at våre lokale rivaler som City og Spurs har begynt å yppe seg i toppen. Tidligere har det ikke vært noe konkurranse i våre lokale rivaler. Ellers mangler vi jo spillere som Keane og Vieira som spritet opp oppgjørene betraktelig. En av dem som har vært med på mange av de spennende kampene mellom United og Arsenal er Thierry Henry. Han er nå tilbake i London på et to måneders låneopphold og det gleder Arsenal-fansen. – Det at Henry er tilbake er strålende. Det betyr at vi kan sette inn en rutinert spiller på sutten av kampene. Han vil også tilføre ungguttene mye. Bare hans tilstedeværelse er gull verdt for de unge spillerne, mener Heggset.

Tror på City-gull og topp fire

Kampen i toppen av tabellen har sjeldent vært jevnere. Manchester-klubbene kjemper om ligagull og tre lag fra London er blant dem som kjemper om en topp-fire plassering. – Hvem vinner serien? – Det blir dessverre Manchester City som kjøper seg til et ligagull. Det er synd for fotballen. – Klarer Arsenal å komme blant de fire beste? – Ja. Spurs sprekker nok som vanlig, avslutter han.