– Vi hadde seieren!

Sir Alex Ferguson sier United hadde seieren i lomma, før de ga bort en tåpelig straffe på overtid.

Spilleren som sannsynligvis var lengst nede da Lee Mason blåste for full tid, var Scott Wootton. Ikke bare lagde han straffesparket, som sørget for at det måtte spilles ekstraomganger på Stamford Bridge. I tillegg tabbet han seg ut, og ga ballen på sølvfat til Daniel Sturridge, som sendte vertene i ledelsen, halvveis ut i første ekstraomgang.

Men, Ferguson var ikke interessert i å legge noe skyld på unggutten, og fokuserte heller på Luis Nani, som ga bort ballen enkelt, da United bare var sekunder unna å kunne juble for avansement.

– Vi hadde bare trengt å holde på ballen. Hadde vi gått til hjørneflagget ville kampen vært over, men Nani valgte å prøve å drible en motspiller, og mistet ballen. De gikk rett opp og fikk en straffe. Jeg vet ikke om det skulle være straffe, men sånn ble det. Han burde virkelig å holdt på ballen, sa Ferguson.

Selv om United til slutt måtte reise hjem uten kvartfinalebillett, så reiser laget hjem med hodet hevet. Hederlig innsats av ungguttene, mot er stjernespekket Chelsea, er absolutt respektabelt. Vi var tross alt bare sekunder unna å slå dem ut, og ta vår andre seier mot Chelsea på deres eget gress, på bare noen få dager. Nå venter et par dagers hvile, før det er tid for storkamp igjen, når Arsenal kommer til Old Trafford på lørdag.

Så får vi håpe at de førstelagsspillerne våre som spilte i dag, klarer å lade batteriene i god tid til den kampen.