– Vi var nærere ved å vinne

Thomas Tuchel mener at det var to gode lag som barket sammen i London søndag kveld.

Søndag endte Premier League-kampen mellom Chelsea og United med 0-0 og poengdeling. Dermed gikk de blåkledde fra London målløse av banen for andre gang siden Thomas Tuchel tok over sjefsstolen på Stamford Bridge.

Nemanja Matic’ tidligere klubb hadde muligheten til å ta steget opp på fjerdeplass og kutte forspranget opp til United ned til tre poeng, men måtte til slutt altså nøye seg med uavgjort.

Tuchel mener at hans lag var nærmere ved å ta med seg tre poeng fra storkampen.

– Vi var nærere ved å vinne, sier tyskeren til Sky Sports etter kampen.

– Men med kvaliteten på banen kan alt skje når som helst. Prestasjonsmessig er jeg veldig fornøyd.

HIT, MEN IKKE LENGER: Victor Lindelöf, David de Gea og resten av Ole Gunnar Solskjærs forsvarsverk stoppet det Chelsea hadde å komme med.

Tuchel, som ledet PSG da Ole Gunnar Solskjær og United utførte det såkalte «mirakelet i Paris», mener at tilskuerne søndag kunne observere en kamp mellom to veldig gode lag.

Det var en høykvalitetskamp, mellom to lag av høy kvalitet. Vi slet i noen minutter i første omgang, på grunn av kvaliteten til Maguire. Alt i alt var det en jevn kamp. I andre omgang følte jeg at vi var veldig, veldig sterke og aggressive, med mange gjenvinninger høyt i banen, gode sjanser og gode halvsjanser.

Dessverre er det igjen VAR som stjeler overskriftene i fotball-England, etter at dommer Stuart Attwell ikke ga United straffe, etter en hands av Chelseas Callum Hudson-Odoi.

Tuchel er ikke enig og sier at han ikke skjønner hvorfor situasjonen ble sjekket overhodet.

United fikk ikke straffe, og da heller ikke vertene klarte å score på Stamford Bridge, endte kampen målløs.

Tuchel sier at hans lag må være bedre foran mål når de møter motstand av Uniteds kaliber.

Mot Manchester United får du ikke mange sjanser. Kanskje må du sørge for at en halvsjanse er nok. I dag er vi ikke kliniske nok.