– Vi var gode sist vi var på Old Trafford – forhåpentligvis fortsetter det mot Villa

Tre viktige kamper på sju dager for Solskjærs United.

United har en viktig uke foran seg, med kamper mot Aston Villa (H), Tottenham (H) og Manchester City (B) i løpet av desembers sju første dager.

– Det er en viktig uke. Det var derfor vi tok avgjørelsen med å la noen spillere bli hjemme heller enn å reise til Astana, slik at de kunne ha en god treningsuke. Det var siste gang på en stund at vi kunne ha en treningsuke, og vi har ikke hatt det på en stund, sier Solskjær til klubbens egen app.

– Vi ser frem til hele uka, og vi blir i Manchester hele perioden. La oss sørge for at vi starter godt mot Villa.

HAR NOEN VIKTIGE KAMPER FORAN SEG: Ole Gunnar Solskjær og United.

Solskjær har selv scoret noen viktige mål mot Aston Villa – et avgjørende mål på Old Trafford like før slutt mot dem i FA-cupen noen måneder før han la opp, pluss noen sene og viktige mål på Villa Park noen år tidligere.

– De fortjener å være i Premier League. Jeg synes det er en fantastisk klubb. Jeg scoret noen ganger der på Villa Park, noe jeg koste meg med. Jeg spilte mange kamper mot Aston Villa [vi sjekket – 15 ganger, Arsenal og Chelsea var de eneste klubbene han møtte flere ganger]. De er tilbake hvor de hører hjemme.

– For vår del er vi på hjemmebane nå, og vi må fortsette å vinne der. Brighton-kampen var en god kamp, sist vi var på Old Trafford, og forhåpentligvis kan det fortsette.

GOD KAMP: Hjemme mot Brighton, forrige gang United var i aksjon på Old Trafford.

I midtuka var laget i Kasakhstan, hvor Solskjær fikk spart en rekke spillere, samtidig som noen spillere fikk verdifull spilletid.

Dermed kan United regne med både Shaw og Tuanzebe nå – begge var også i troppen da spillerne sjekket inn på spillerhotellet.

– Luke Shaw og Axel spilte jo i Astana, og de er tilbake og tilgjengelige for oss, klare til å være på banen. Det var selvsagt en del spillere som ikke reiste, og de vil tjene på det siden de har hatt en god treningsuke,. De som reiste til Astana og spilte, vil ha tjent på det også.