To nye WBA-spillere smittet: – Men vi trives på Old Trafford

West Bromwich kommer likevel noe svekket til kampen mot United.

Ifølge engelsk presse har nemlig to ikke navngitte WBA-spillere testet positivt for coronaviruset.

– Vi har hatt noen spillere som har testet positivt (COVID-19), men jeg kan ikke si navnene. Vi gjør alt vi kan (for at de skal rekke kampen), men vi venter på resultatene, sier Bilic til BBC før møte med United lørdag kveld.

The Telegraph skriver at det allerede er klart at de to ikke spiller på Old Trafford.

WBA manglet Branislav Ivanovic og Matheus Pereira på grunn av positive coronatester mot Tottenham i forrige kamp, og ansatte i støtteapparatet skal også ha vært smittet. Pereira og Ivanovic to skal imidlertid være aktuelle for spill mot United igjen.

Så lenge han ikke er en av spillerne som har testet positivt, vil Sam Johnstone vokte buret for gjestene på Lørdag. Keeperen har en fortid i United og var blant annet med å vinne FA Youth Cup i 2011.

Sam Field og Hal Robson-Kanu er ute med skade og rekker ikke oppgjøret. 

VANT FA YOUTH CUP: Her er Sam Johnstone (i.m) sammen med blant annet Paul Pogba og Jesse Lingard.

Trives på Old Trafford

Slaven Bilic mener at United ikke har startet sesongen så godt som man skulle trodd, men påpeker at de likevel glimtvis har vist hva som bor i dem:

– Det er fortsatt Manchester United. Spesielt hjemme har de ikke startet sesongen som de ville, men de har hatt noen gode kamper, som for eksempel mot RB Leipzig.

– De har en bra tropp med gode individuelle spillere. Nå håper de å vinne sin første kamp på hjemmebane (i ligaen) denne sesongen.

– Som klubb har vi gjort det veldig bra på Old Trafford de siste årene.

Og akkurat det siste har Bilic rett i. West Bromwich har vunnet tre av de siste fem oppgjørene mellom lagene på Old Trafford. Det er en statistikk som må snu på lørdag.

TRIVES PÅ OLD TRAFFORD: West Bromwich har gjort det bra på Old Trafford de siste årene.

Testes

Ole Gunnar Solskjær har sagt til united.no at alle spillerne som har vært på landslagsoppdrag må koronatestes før møte med West Bromwich. Det kan ta inntil 24 timer å få svar på en slik prøve. Dermed kan det i verste fall bli endringer på laget i siste time.

Alex Telles har allerede testet positivt på viruset to ganger, men skal være spillerklar til lørdagens kamp.