– Vi må ta noen nødvendige forbehold

Fred vil gjenta prestasjonen fra det motsatte oppgjøret, når Partizan Beograd kommer til Old Trafford på torsdag.

Torsdag venter Partizan Beograd under flomlysene på Old Trafford, når fjerde kamp i gruppespillet i Europa League skal spilles. Hvis Ole Gunnar Solskjærs menn vinner denne kampen er de sikret avansement i gruppa.

I Beograd vant Manchester United 1-0 i det som de færreste vil huske som et fargesprakende fyrverkeri av en fotballkamp.

Til tross for at fyrverkeriet uteble, husker Uniteds brasilianske midtbanespiller, Fred, tilbake til kampen i Serbia som en godt gjennomført kamp.

– Det er viktig at vi går for å vinne i morgen, sier Fred til klubben før han legger til:

– Vi spilte en god kamp mot Partizan i Serbia. De er et lag med mye kvalitet og de er veldig gode, men vi følte at vi også spilte bra. Vi vant 1-0 og spilte god fotball. 

KLAR: 26-åringen, som har vært i hardt vær denne sesongen, er klar for å gi alt mot Partizan Beograd på torsdag.

Brassen tror ikke at hjemmefordelen kommer til å spille en veldig stor rolle på torsdag, og at spillerne må belage seg på en ordentlig kamp.

– Det kommer ikke til å bli annerledes nå. Det kommer til å bli en tøff kamp, men vi kommer til å gå for tre poeng mot et lag som nok kommer til å legge seg defensivt og som ønsker å kontre hurtig.

– Vi må selvfølgelig ta noen nødvendige forbehold, men også gå ut på banen og spille en god fotballkamp. 

STRAFFET PARTIZAN: Anthony Martial ble tungen på vektskålen da hans scoring fra krittmerket mot Partizan Beograd ble kampens eneste.

Om United skulle vinne torsdagens kamp vil det bety at Solskjær kan hvile spillere i de resterende kampene i Europa League, mot Astana og AZ Alkmaar henholdsvis 28. november og 12. desember.

– Det kan gi litt pusterom i ukedagene de aktuelle ukene, slik at laget kan hvile, sier Fred.

– Men det kan også gi en muligheten for enkelte spillere å få noen kamper, noe som er veldig viktig siden vi har en lang rekke med kamper som venter fremover, og vi vil trenge hele troppen. Så det å klare avansementet så tidlig er svært viktig.