Vi søker fulltidsjournalist til engasjement på united.no ut 2023

United.no er blitt et svært viktig tilbud for Supporterklubbens medlemmer, og vi satser videre på flere ulike områder i 2023.

Derfor søker vi nå etter en nettjournalist til united.no i 100 prosent-stilling for et engasjement ut 2023, men med en åpning for forlengelse hvis utviklingen blir slik Supporterklubben håper.

Hvis du kan starte allerede «nå» så dreier det seg altså om 15 måneder. Kan du starte i januar så blir det i utgangspunktet et 12-måneders engasjement.

Du er selvsagt United-supporter.

Du har erfaring som nettjournalist, fortrinnsvis fra et større norsk nettsted, slik at du vet nøyaktig hva som kreves i en slik jobb.

Du har et ihuga ønske om at du og vi skal være best og raskest på United.

Du kan derfor umiddelbart gå inn i en rolle på united.no der du leverer superraskt og feilfritt, der du med en gang kan ta kontroll over pressekonferanser og andre løpende United-nyheter som krever et kaldt hode og sikker tasting på tastaturet, samtidig som du parallelt jobber med egne saker.

Du forstår nemlig også betydningen av egne og unike saker, og ønsker å bruke united.no til å bli et synlig navn i den skandinaviske United-verdenen.

Du blir en del av en lidenskapelig redaksjon, med en gjeng som er opptatt av at united.no skal være best mulig og det naturlige stedet for en United-supporter å gå til når det gjelder nyheter og innsikt.

Dette er altså en fulltids-stilling, med en del kvelds- og helgearbeid inkludert.

Kvinner – men også alle yngre journalister som er godt kjent med «alle» sosiale medier og oppfyller ønskene nevnt over – oppfordres til å søke.

Arbeidssted vil være Oslo – samt en del hjemmekontor.

Det vil være en fordel for søknaden hvis du i tillegg til å oppfylle ønskene over også kan starte raskt.

Om Supporterklubben og United.no: Supporterklubben omsetter årlig for cirka 40 – 50 millioner kroner. United.no har akkurat nå drøyt 46.000 medlemmer. United.no besøkes daglig av cirka 40 – 80 000 unike brukere, og leverte 125 millioner sidevisninger de siste 12 månedene.

Spørsmål: Eventuelle spørsmål rettes til ansvarlig redaktør Dag Langerød:  dag@united.no

Søknadsfrist: 30. september, men egentlig snarest. Vi opplyser i denne saken når stillingen besatt. Alle som har sendt søknad med CV vil også få direkte svar.

Arbeidsstart: Raskest mulig. Gjerne allerede i oktober. Senest i januar 2023.

Send søknad og CV til: dag@united.no