– Vi snakket i pausen om å få opp intensiteten i spillet vårt

Dette hadde Solskjær å si etter kampen mot AZ.

Det første spørsmålet til Solskjær fra MUTV sa seg selv: hva sa han egentlig i pausen?

– Det kan jeg ikke si til deg! Neida, vi snakket bare om å få opp intensiteten i spillet vårt, og da spesielt uten ball, og kanskje litt mer ro med ballen. For jeg følte at vi løp mye mellom, og ikke kom skikkelig oppi dem [AZ-spillerne], de kunne holde på ballen, og da vi vant den, så ga vi den bort igjen. Og det er ikke oss, det er ikke slik vi ønsker å gjøre ting.

– Jeg har forståelse for at de kan trenge tid til å tilpasse seg når jeg gjør ni endringer på laget, så de trengte de første 45.

OGS: Fornøyd med gruppeseier og tre poeng.

– Vi hadde tro på at vi ville vinne kampen, og det var viktig å holde nullen. Vi vet at vi er kapable til å… i dag var det fire mål på ti [avslutninger], eller noe slikt? Det var noe lignende med tre på sju mot Sheffield United. Det handler om å være positiv, og å ikke vente på at ting skal skje. Ikke sentre ballen bakover eller til side på en måte som senker tempoet i spillet, vi må få fart på ting.

Ikke uventet fikk Mason Greenwood ros fra sjefen.

– Han er en spesiell spiller i og rundt boksen. Han er en helt naturlig fotballspiller og avslutter, og bare flyter rundt på banen, og så gjør han slik som han alltid har gjort: han scorer mål.

– Han er høyrebeint og venstrebeint – han må trene på headinger! Hvis han blir god på det, så vil han være en fullstendig allround-spiss. Det var gøy å se på.

IMPONERTE SJEFEN: Mason Greenwood.

– Brandon spilte seg godt inn i kampen, og var spesielt god i andreomgangen. Ethan kom innpå og gjorde det veldig godt. Han spilte med intensitet, og ville vise seg frem. Vi har noen gode unge talenter på vei opp.

– Når det gjelder Jimmy [James Garner], så hadde vi en liten prat med ham i pausen, og han responderte fantastisk bra i andreomgangen. Han vant ballen før det andre målet, en god takling, det er å være på tå hev i forsvarsspillet.

Solskjær ble spurt om hans mening om Uniteds vellykkede gruppespill.

– Først og fremst var det fantastisk å ha avansementet i boks etter fire kamper, slik at vi kunne sende unggutta til Kasakhstan. Og laget i dag… du sa det før kampen: det er et sterkt lag, men det er fortsatt ni forandringer fra laget som slo Manchester City! Jeg har en god og sterk stall, og det er spillere som er på vei tilbake.

FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær.