– Vi skal ikke forlange altfor mye fra ham

Ole Gunnar Solskjær snakket med MUTV før kampen.

Ikke overraskende ble Bruno Fernandes et tema umiddelbart, etter bekreftelsen på at portugiseren får sin debut for United.

– Han har vært i klubben noen få dager, og han har allerede påvirket gjennom sine holdninger, hans store smil. Det er en boost for alle. Vi jaktet ham i lang tid, og til slutt fikk vi ham.

– Det er hans første kamp, ny liga, nye lagkamerater, ny atmosfære og det har vært noen hektiske dager, så vi skal ikke forlange altfor mye. Han kjenner så mange av de portugisiske spillerne [til Wolves], så jeg tenkte at jeg like godt kan få ham utpå banen.

HAR ALLEREDE PÅVIRKET POSITIVT: Bruno Fernandes.

Solskjær ble også spurt om en annen nysignering, nemlig Odion Ighalo.

– Veldig viktig [å få den i boks]. Med Marcus ute så lenge, så ville det krevd veldig mye av Anthony og Mason. Med Odion får vi en erfaren målscorer, toppscorer i Afrikamesterskapet sist sesong.

– Han er en mann, og han har et herlig smil og en god personlighet. Stor Manchester United-fan, så han kommer til å nyte dette også, og han kommer til å gi absolutt alt for klubben han elsker.

KOMMER TIL Å GI ALT FOR KLUBBEN HAN ELSKER: Odion Ighalo.

United kan nå se frem til en periode uten kamper, men først må en altså prøve å slå Wolverhampton.

– Det er en viktig kamp. Det er en rar følelse å skulle ha en friuke, altså ikke kamp neste helg, så spillerne får bare fokusere på kampen nå, og så kan de pakke koffertene etterpå. Alle øyner på kampen, for vi er jo klar over at de har like mange kamper som oss.

I tillegg til at den er viktig sportslig, så er det også hjemmekampen som kommer nærmest datoen for München-ulykken, slik at det skal markeres også.

– Vi er en klubb med en stor historie, men også med triste dager. Det var den mørkeste dagen i klubbens historie. For oss er det fint å familiene til ofrene her på stadion. Det er en viktig dag for oss, og vi håper at vi kan gi dem en god dag her.