– Hadde for lite bevegelse rundt Fernandes

Ole Gunnar Solskjær sa seg enig med mye av det TV 2s Øyvind Alsaker sa i sin intervjuinnledning om at United sliter mest offensivt mot lag som ligger lavt.

– Du har rett i mye av det du sier der. Wolverhampton er vanskelig å bryte ned, og det virker som om vi er ganske vanskelige å bryte ned for dem også, for nå har vi ikke sluppet inn på tre kamper mot dem. Det er jo positivt for oss, men vi mangler det lille ekstra i dag.

– Vi har jo signert noen spillere som vi håper at skal hjelpe oss [med det], og vi har spillere på vei tilbake fra skade, så det skal vi fikse, men på slutten av to harde måneder med 18 kamper så forventet jeg ikke så mye annet enn det vi fikk i dag, sa Solskjær, og det var ingen tvil på slutten av kampen om at det var to slitne lag som var i aksjon.

MANGLET DET LILLE EKSTRA: Manchester United.

Dermed er det også godt å få en vinterpause nå, og Solskjær håper på forbedring etter den.

– Vi får mer energi, i alle fall, og vi får Bruno mer vant til spillerne rundt seg, og vi får Ighalo inn. Vi får litt flere strenger å spille på, sa Solskjær som ikke trodde at United ellers vil få tilbake noen fra skade til akkurat Chelsea-kampen rett etter pausen.

Nå skal United få noen dager fri, før det skal jobbes inn mot den viktige bortekampen på Stamford Bridge.

Solskjær ble selvsagt også spurt om Bruno Fernandes’ debut.

– I førsteomgangen synes jeg vi hadde for lite bevegelse rundt ham, til at han fikk gjort det han skulle som tier, så da bestemte jeg meg for å sette han litt lenger ned på banen, og få ham mer på ball.

– Han har skudd, han viste kvalitenene han har, og vi kommer til å se mer av ham – det er tross alt den første kampen i Premier League for ham, med nye lagkamerater som han har fått sett på en halv trening i går.

BLE FLYTTET DYPERE: Bruno Fernandes.

Om Ighalo sa Solskjær følgende:

– Vi henter ham på lån ut sesongen, tre-og-en-halv måned. Han har fysikk, han er en målscorer – var toppscorer i Afrikamesterskapet i fjor. Han gir oss både en ekstra streng å spille på, men han er også en ekstra spiller. Anthony har spilt veldig mye i det siste, og Mason er ennå en unggutt.

Til MUTV snakket Solskjær om sin frustrasjon rundt sjansene United bommet på etter pause.

– Banemannskapet har flyttet på målet en liten halvmeter, det er jeg sikker på! Diogo, Juan, Mason [hadde alle forsøk] nede i det hjørnet.

– Jeg tror Diogo trodde han hadde scoret også. Et fint lite løp inn i boksen, bra jobbet av Aaron [Wan-Bissaka] ned på siden, men vi gjorde ikke nok for å vinne kamper, så 0-0 er sannsynligvis et rettferdig resultat.