– Vi må være fokuserte fra dag én

Nemanja Matic forteller til klubbens egen nettside at spillerne må være klare for sesongoppkjøringen, og at noen feriedager ekstra kan komme godt med.

Etter kollapsen midtveis i Ole Gunnar Solskjærs halve sesong i sjefsstolen, har manageren snakket mye om lagets fysiske form. For noen har det sunket godt inn, blant annet hos Nemanja Matic. 

– Fra dag én må vi være fokuserte for å forberede oss fysisk, men også mentalt, for sesongen som venter oss, forteller Matic til Manutd.com.

– Vi ønsker å vinne trofeer, og da må alle være klare og vi må tenke positivt.

Vi er inne i en sommer uten VM, EM eller OL. Det betyr at spillerne får en lengre ferie enn i fjor. Matic tror likevel ikke at han klarer å holde tankene borte fra fotballen.

GOD STEMNING PÅ FELTET: Nemanja Matic forteller at humøret i gruppa som regel er på topp. Her smilende sammen med Anthony Martial.

– Det er ikke mulig å ikke tenke på fotball. Fotball er livet mitt. Når jeg ikke tenker på familien min tenker jeg på fotball. Det har vært sånn siden jeg var fem år, sier han og legger til: 

– På sommerferie spiller jeg som regel fotball med sønnen min, eller broren min.

I fjor spiste verdensmesterskapet i Russland en del ferieuker for de fleste spillerne. 30-åringen tror at noen uker mer med ferie kommer til å være godt for humøret i laget.

– Det er alltid god stemning, men da vi kom tilbake i fjor hadde mange av oss et verdensmesterskap i beina og ikke allverdens med tid til hvile. I år har vi flere dager med ferie, så jeg tror vi er godt uthvilte når vi møtes igjen i starten av juli. 

Avslutningsvis forteller serberen at det ikke er så viktig for ham hvem United møter i første serierunde, for alle kampene er like viktig, men han håper at Manchester United åpner på Old Trafford.