– Vinner heller Europa League enn topp-fire

Reaksjoner: Dette ble sagt etter 3-1-seieren over Middlesborough søndag.

Tre livsviktige poeng.

Endelig er vi forbi sjette plasen.

Første klubben i England som når 600 seiere i Premier League.

Dette har vært en bra dag på jobben. Her har vi reaksjonene etter seieren mot Middlesbrough.

José Mourinho

Om Europa League/topp-fire:

– Om jeg får velge, tar jeg heller en Europa League-triumf enn å avslutte topp-fire. Det gir oss det samme: Champions League-fotball. Det er i tillegg et trofé, og prestisje. Det er Europa og det betyr også en European Super Cup-kamp (mellom EL- og CL-vinner) neste år.

– Vi kommer til å kjempe for begge.

– Vi kontrollerte oppgjøret frem til vårt andre mål, da endret de (Boro) kampbildet med Gestede og Negredo. Vi bestemte oss for å forsvare oss med én ekstra forsvarsspiller, men vi skulle ikke latt Boro presse oss så dypt i banen, sa Mourinho etter kampslutt.

Om kampprogrammet:

– Det er herlig, for vi har tatt oss videre til kvartfinalene (i Europaligaen) og nå har vi kontakt med topp-fire i Premier League. Vi har to dører åpne til Champions League-spill. Uken har imidlertid tatt på. Chelsea med ti mann, Rostov (på torsdag) og så i dag. Spillerne er utslitt, sa Mourinho til BT Sports.

Vår portugiske trener legger også til at han ikke har noe nytt å melde angående Zlatans kontraktsituasjon.

Til MUTV:

Jesse Lingard

– Vi hadde mye fart på topp i dag, samt dyktige ballfordelere lengre bak som kunne diktere spillet. Alt i alt: en god dag på jobb for oss.

Om målet:

– Jeg så egentlig etter pasningsalternativer, men det var ingen. Da bestemte jeg meg for å prøve selv, og heldigvis gikk ballen inn, sa Lingard til BT Sports.

Marouane Fellaini

På spørsmål om hva som skjedde i spillertunnellen etter kampslutt, sier Fellaini at han allerede var i garderoben og ikke fikk med seg situasjonen. Det var enklere å få svar om målet hans i søndag.

– Det er alltid deilig å score mål, og det var et fantastisk innlegg fra Young. Det var en vanskelig kamp, de spilte lange baller og fysisk fotball.

Steve Agnew (Boro-trener)

– Så klart er vi skuffet. Det andre målet ble avgjørende. Jeg er fornøyd med innstillingen til spillerne mine, og fortsetter vi slik har vi en god mulighet til å holde oss i Premier League. Det var godt at vi endelig fikk et mål, men United forsvarte seg med nebb og klør, sa Boros hovedtrener til BT Sports.

Om situasjonen etter kampslutt:

– Jeg vet ikke, jeg var ikke der. Jeg tok Mourinho i hånda etter kampslutt; det var det som skjedde.

Ansvarlig redaktør, Dag Langerød

Ansvarlig redaktør etter 3-1 borte mot Boro

Ansvarlig redaktør Dag Langerød med sine umiddelbare reaksjoner på 3-1-seieren i nord.

Posted by Manchester United Supporters Club Scandinavia on Sunday, March 19, 2017