– Vi kommer til å gjøre endringer

Solskjær før ligacupkampen.

Det er ingen pressekonferanse før onsdagens ligacupkamp mot Brighton, men klubben har publisert noen sitater fra Ole Gunnar Solskjær som handler om valgene United-sjefen må ta før kampen.

LES OGSÅ: Mange muligheter for Solskjær

I samtale med MUTVs Stewart Gardner ble nordmannen spurt om han tror lørdagens kamp vil påvirke denne kampen, selv om det skulle bli store endringer på laget.

– Jeg er ikke sikker, hver kamp lever sitt eget liv. Selvsagt, på det stadiet vi er på nå i sesongen, med mange kamper på gang, så tror jeg lag kommer til å gjøre endringer. En kan se for seg at lag vil ha et cuplag og et ligalag, og vi kommer til å gjøre endringer, sa Solskjær.

Han la til:

– Det kommer til å bli veldig likt det som skjedde sist uke mot Luton.

Den gang stilte United slik: Dean Henderson – Aaron Wan-Bissaka, Eric Bailly, Harry Maguire, Brandon Williams – Fred, Nemanja Matic – Juan Mata, Donny van de Beek, Jesse Lingard – Odion Ighalo.

Bruno Fernandes, Marcus Rashford og Mason Greenwood kom inn som innbyttere i det 78. minutt.

Så betyr selvsagt ikke det at det kommer til å bli helt likt, nødvendigvis.

VENTET Å FÅ SJANSEN IGJEN: Dean Henderson.

Solskjær trenger nå å finne balansen mellom treningen som gjør spillerne klar for en lang sesong, og samtidig at spillerne får riktig mengde med spilletid.

Rotasjonen gjør at flere spillere vil få muligheten til å få verdifull spilletid – og med det legge inn en søknad om enda mer spilletid i de viktigste kampene.

– Det er en mulighet for spilletid. Vi trenger å bygge opp stallen for den lang sesongen vi har foran oss, og selvsagt er det også en mulighet for individer til å imponere.

– På det stadiet vi er på, så trenger vi å ha spillere klare og tilgjengelige siden det er en lang sesong, men vi har en sterk og stor stall.

KOMMER TIL Å GJØRE ENDRINGER: Både Ole Gunnar Solskjær og Graham Potter er ventet å gjøre endringer siden lørdagens dramatiske oppgjør.