Mange muligheter for Solskjær

Husk Tipp laget-konkurransen. Fristen for innlevering er onsdag 12.00, men vi anbefaler å legge inn laget nå og heller endre frem mot fristen for å unngå å miste en runde.

Førstelaget slo Brighton 3-2 borte i Premier League i helga etter en god porsjon flaks.

Onsdag er det ny kamp i Brighton, men denne gangen i ligacupen. Spørsmålet er mest hvor store endringer Ole Gunnar Solskjær gjør.

Til forrige ukes ligacupkamp mot Championship-laget Luton gjorde han ti endringer. Det var kun Harry Maguire fra førstelaget som startet kampen, men vurderes dette annerledes siden det tross alt er en Premier League-motstander?

Samtidig har Solskjær ganske så mange alternativer.

Phil Jones er riktignok skadet, Andreas Pereira er på vei til Lazio, Marcos Rojo og Chris Smalling er nok uaktuelle fordi de er på vei bort og Axel Tuanzebe er først klar for spill igjen om et par uker – etter den kommende landslagspausen.

På mandagens trening var det imidlertid fullt opp av spillere som ikke startet mot Brighton i helga.

Dean Henderson og Lee Grant trente sammen med David de Gea på keeperplass.

I forsvaret var Teden Mengi, Diogo Dalot, Timothy Fosu-Mensah, Eric Bailly og Brandon Williams alle å se.

På midtbanen viste Scott McTominay, Fred og Donny van de Beek seg frem, mens Juan Mata, Jesse Lingard, Daniel James og Odion Ighalo også deltok for fullt.

TRENGS TRENING ELLER NY KAMP: Hvordan får man Paul Pogba raskest i form? Det er et viktig spørsmål United helst må kunne svare riktig på.

Bare det er 14 spillere som ikke startet mot Brighton i helga. I tillegg er altså spørsmålet om Uniteds 11er onsdag bør forsterkes med noen av de 11 førstelagsspillerne som startet helgas kamp.

Forrige uke mente Solskjær og trenerteamet at de fleste på førstelaget hadde godt av en hardere treningsuke, men kan det endre seg nå?

Kan det bli en vurdering om at noen av gutta faktisk trenger 30, 45 eller 60 nye minutter med gjennomkjøring for å være optimalt forberedt til søndagens viktige hjemmekamp mot Tottenham? En tanke kunne være at Paul Pogba muligens hadde hatt godt av enda en gjennomkjøring.

Husk Tipp laget-konkurransen. Fristen for innlevering er onsdag 12.00, men vi anbefaler å legge inn laget nå og heller endre frem mot fristen for å unngå å miste en runde.