Roser stopperne etter forsvarskampen

Stopperparet leverte en god dag på jobben. Iallfall ifølge sjefen selv.

Kampen mot Leicester utviklet seg til å bli en forsvarskamp. Etter oppgjøret var det en manager som var svært fornøyd med stopperne sine som møtte til pressekonferanse.

– Vitor Lindelöf og Harry Maguire var gode i dag. De leste spillet godt og var trygge. De skjønte når de skulle støte og når de skulle falle av, sa Ole Gunnar Solskjær og la til at det ikke er en enkel oppgave å forsvare seg mot Jamie Vardy:

– Jeg er veldig fan av Vardy. Han er min type spiss. Han er kjapp og liker å utfordre bakrommet, men jeg syns stopperparet løste oppgavene godt. Maguire var god i luftrommet og holdt stressnivået nede i forsvarsrekka.

Den nye stopperkjempen møtte sine tidligere lagkamerater for første gang siden overgangen til Old Trafford. Mottakelsen han fikk fra sine tidligere supportere var alt annet enn hyggelig.

BLE BUET PÅ: Harry Maguire fikk få hyggelige meldinger fra Leicester-supporterne som tok turen til Old Trafford.

– Sånt går ikke inn på ham. Maguire er en kald og jordnær gutt som vet å fokusere, og han har kontroll. Men det så ikke ut som om han savnet Leicester-fansen for mye. 

Nordmannen tok seg også tid til å rose den andre defensive nykommeren samt spanjolen mellom stengene.

– Maguire, men også Aaron Wan-Bissaka, har vært fantastiske helt siden de kom inn portene, og David De Gea var påskrudd helt fra start i dag. Han hadde en viktig redning i åpningsminuttene.

RAKK DET AKKURAT: Aaron Wan-Bissaka var lenge usikker til kampen mot Leicester, men han stilte fra start og leverte en prestasjon manageren var fornøyd med.

– Vi tok tre poeng, og vi holdt nullen. Vi spiller med mye energi, men vi skal ikke la oss lure. Vi mistet gradvis kontrollen, men vi reagerte bra og mot slutten følte jeg at vi hadde kontroll igjen.

– I dag var nok den første gangen i sesongen, kanskje med unntak av noen perioder av Chelsea-kampen, at vi trengte å forsvare oss dypt. Vi forsvarer oss som en enhet, noe som er bra. 

Den følelsen Leicester-klanen sitter med nå er ikke ukjent for Solskjær som også adresserer det.

– I flere av kampene har vi følt at vi har spilt bedre enn poengene tilsier, og kanskje i dag var en sånn dag for Leicester. Kanskje de fortjente et poeng.