Vi gir 20 000 kroner til de som er rammet i Gjerdrum

Supporterklubben støtter Omsorg Jessheim for å bidra til å hjelpe de som er rammet av Gjerdrum-raset.

Siden 30. desember har nyhetsbildet i Norge stort sett handlet om det tragiske kvikkleirskredet som skjedde på Gjerdrum.

Alle er preget av raset som til slutt krevde flere menneskeliv. Supporterklubben støtter opp om aksjonen som ble startet av NorgeJodel, og som samler inn penger til de etterlatte og pårørende via Omsorg Jessheim.

Mandag ettermiddag var det samlet inn 6,4 millioner kroner.

Gjennom media og sosiale medier så vi allerede i de første dagene omfanget av tragedien. Nå kjenner vi også situasjonen med mange omkomne og familier som har mistet alt de eier og har.

Supporterklubben har allerede ved hjelp av dere supportere sendt en liten oppmuntring til noen berørte i denne tragedien, og vi har fortsatt noen henvendelser som vi også følger opp.

Flere av våre lokalavdelinger har også tatt til sosiale medier med informasjon om ulike «spleis- innsamlinger» som er opprettet.

Støtten på kr. 20 000,- fra supporterklubben blir overført til Spleis-innsamlingene som organisasjonen Omsorg Jessheim står bak. 

Vi oppfordrer samtidig de av våre medlemmer som har anledning til å støtte én av de ulike innsamlingsaksjonene som pågår.

Her er spleisen som Supporterklubben støtter:
https://www.spleis.no/project/160492