– Vi frykter ingen

– Vi drar til Arsenal for å vinne, sier United-keeper Siobhan Chamberlain til united.no

Chamberlain står bak det gjerrigste forsvaret i hele det engelske ligasystemet, både for kvinner og menn.

Torsdag kveld møter hun Vivianne Miedema, toppscoreren i Womens Super League.

Chamberlain gleder seg.

– Vår tøffeste kamp

Torsdag kveld spiller nemlig Uniteds kvinnelag semifinale i ligacupen mot Arsenal på Meadown Park i Borehamwood i utkanten av London.

For Casey Stoneys jenter blir dette sesongens tøffeste test mot laget som ikke bare spiller i divisjonen over, men som også er det mestscorende laget og bare ligger ett poeng bak ligaleder Manchester City.

BUNNSOLID: UNited-keeper Siobhan Chamberlain har vært strålende denne sesongen og skal ha en stor del av æren for den solide sesongen for Casey Stoneys lag.

Manchester United-keeper Siobhan Chamberlain sier til united.no at den solide sesongen har gitt United-jentene selvtillit. 

– Arsenal er et fantastisk lag med mange landslagsspillere. Det blir en tøff kamp for oss, men vi frykter ingen. Vi har spilt mot flere Super League lag, slått dem og gjort det bra, men Arsenal vil bli den tøffeste kampen for oss denne sesongen, men vi vet også hva vi kan utrette. Vi drar dit for å vinne sier hun til unted.no.

– Presset er på Arsenal

United-manager Casey Stoney så jentene sine sende Brighton ut av FA-cupen i Crawley sins søndag foran blant annet united.no.

Nå er det ligacupen som venter, og Stoney mener United ikke har noe å tape før kveldens batalje.

CASEY STONEY: Semifinalen i ligacupen mot Arsenal blir hennes tøffeste test som United-manager til dags dato.

– Det er ikke noe frykt å spore blant jentene. Folk forventer ikke at vi skal vinne og presset er på Arsenal, sier Stoney.

Kampen begynner klokken 20.30 i kveld.