Owen satte spikeren!

LIVE: Owen kom inn og scoret to da Beckham og Scholes brillierte.

Det er midt i landslagspausen, men det skal fortsatt spilles fotball på Old Trafford.

Lørdag formiddag er det duket for et legendespekket oppgjør i en veldedighetskamp for UNICEF. Laglederne for lagene i kampen er ingen ringere enn Sir Alex Ferguson og Carlo Ancelotti for hvert sitt lag: Storbritannia + Irland og «Rest of the World».

Dette byr på store profiler som David Beckham, Luis Figo, Ronaldinho og Ole Gunnar Solskjær.

Kampen begynner 16:00 norsk tid, og vises på TV2 Sportskanalen og Sumo.

Supporterklubben er til stede på Old Trafford, og håper å komme med reaksjoner etter kampen.

Kampen er til inntekt for UNICEF som er FNs barnefond og verdens største hjelpeorganisasjon for barn.

Før kampen snakket Ferguson om at han gledet seg til en kamp uten press, men at han ikke hadde noen planer om å gjøre det han hater mer enn noe annet, nemlig å tape.

Etter terrorangrepene som skjedde i Paris 13.november økes vaktholdet på Old Trafford under veldedighetskampen. Greater Manchester Police (GMP) bestemte at kampen ville gå sin gang og at det vil være ekstra vakthold under hele kampen. GMP informerte om at fansens sikkerhet er den største prioriteten. Dette bekreftes på Manchester Uniteds offisielle nettside manutd.com.

Lagoppstillinger

Storbritannia og Irland(GBI): David James, Phil Neville, Jamie Carragher, John Terry, Ashley Cole, David Beckham (C), Nicky Butt, Darren Fletcher, Ryan Giggs, Paul Scholes, Peter Crouch.

Benken: Seaman, Sol Campbell, Sinclair, McAllister, Smith, Owen.

«Resten av verden»(ROW): Van Der Sar, Cafu, Couto, Silvestre, Figo (c), Seedorf, Pires, Park, Ronaldinho, Kluivert, Solskjaer
Benken: Van Der Gouw, Hierro, Donovan, Yorke.

LIVE

SLUTT

90: Et lobb-forsøk fra Ronaldinho blir det siste som skjer i dag. Mye smil og god stemning gjennom 90 minutter i dag.

87: TVERRLIGGERTREFF! Scholes prøvde å lobbe på Van Der Sar i første omgang uten hell. Bruker samme oppskrift denne gang, men må nøye seg med tverrliggertreff.

85: OWEN PUNKTERER! 3-1! Beckham er boksåpner nok engang. Slår stikker til Cole som slår hardt inn foran mål. Van Der Gouw ser ut til å ha god kontroll, men glipper ballen igjennom beina. Owen er våken og setter 3-1!

83: Brooklyn legger corner og treffer far David. Headingen går dessverre like over.

82: GBI-BYTTE: Og inn igjen kommer David Beckham! Får jubel for hver pasning mellom han og hans sønn. Stort øyeblikk for de begge.

81: Owen dribler én mann og chipper igjennom til Scholes, men sistnevnte er ikke med på notene.

79: Phil Neville på en aldri så liten dribletur. Tar noen overstegsfinter til stor jubel.

76: Frisk start for Brooklyn Beckham. Litt mer fart enn sin far og kommer seg rundt på høyre og slår et godt innlegg.

75: GBI-BYTTE: Ut går dagens mann David Beckham til en stor hyllest. Inn kommer Beckham(!). Davids eldste sønn Brooklyn erstatter sin far med nummer 7 på ruggen.

72: Beckham jager en scoring her i dag. Ber om ballen sentralt og får den til slutt. Fyrer av, men igjen går det like over mål.

70: Nesten et spektakulært mål fra Sinclair! Scholes slår en høy pasning til vingen som prøver et saksespark. Får et OK treff på den, men skuddet går rett på Van Der Gouw.

68: Nære på en utligning fra Kluivert! Nederlenderen får til slutt ballen etter fint spill fra ROW og skyter. David Seaman varter opp med en god redning.

66: ENDELIG FÅR ROW UTTELLING! 2-1, Dwight Yorke scorer. En nydelig avslutning i lengste hjørne gjør at David Seaman må se seg slått. Nå er det håp for ROW som har spilt god fotball i 2.omgang.

64: Nesten for Figo som fortsatt har kunster i beina. Etter han runder Sol Campbell med flotte overstegsfinter spiller han vegg med Yorke og blir spilt fri. Han fyrer av fra skrått hold, men Ashley Cole får blokkert skuddet.

63: SÅ SITTER DEN IGJEN! 2-0, Michael Owen! Beckham slår et nydelig innlegg til Scholes på bakre stolpe, Scholes slår inn igjen i feltet hvor Owen står å venter. Spissen banker til og setter inn 2-0.

61: GBI nære på fra corner. Owen får ballen på første stolpe og prøver å legge den i lengste, men skuddet går like utenfor.

60: GBI-BYTTE: Ut går Darren Fletcher og Ryan Giggs, inn kommer Alan Smith og Trevor Sinclair.

60: I kjent stil spiller Dwight Yorke med et smil.

57: Ronaldinho involverer seg litt mer nå. Donovan stikker på løp og brasilianeren prøver å chippe ballen igjennom til amerikaneren, men det blir bare nesten for ROW.

55: GBI-BYTTE: Crouch gir seg, inn kommer Michael Owen til stor jubel.

54: GBI får to cornere på rad. Begge gangene slår Beckham inn og treffer pannebrasken til Scholes. Kunne hatt både tre, fire og fem scoringer i dag, Scholes.

52: NÆRE for Ronaldinho! Fint spill fra ROW før Ronaldinho får ballen. Bredsider i motsatt hjørne, men David Seaman redder mesterlig.

51: Tålmodig spill fra ROW, spiller ball utenfor 16-meteren til GBI, men ender med et ufarlig skudd.

49: Peter Crouch og langskudd høres kanskje ikke ut som en god kombinasjon, men engelskmannen prøver selv om! Klemmer til fra 20-meters hold, men Van Der Sar har ingen problemer med skuddet.

47: Åpningen av 2.omgang er ganske rolig og det er ROW som har ballen mest for øyeblikket.

45: For «Resten av verden» har Seedorf, Couto og Van Der Sar gått ut, mens Landon Donovan, Fernando Hierro og Van Der Gouw har kommet inn.

45: For Storbritannia har David Seaman kommet inn for David James, og Sol Cambpell har kommet inn for John Terry.

45: 2.omgang sparkes i gang av Crouch og Scholes.

PAUSE

45: Lagene går til pause med 1-0. Paul Scholes’ scoring skiller lagene, men engelskmannen kunne scoret enda flere i dag.

44: Paul Scholes tar med seg ballen fremover og sender en stikker til Crouch. Spissen runder Van Der Sar og triller ballen i mål, men avvinkes for offside.

41: Beckham får ball og blir bedt om å skyte. Han hører på fansen bønn, men skuddet går like over.

40: Ronaldinho er arkitet til det ROW gjør fremover. Brasilianeren er ganske rolig og behersket, anstrenger seg svært lite, men med ball er han fortsatt en kunstner.

38: Nydelig detalj av Kluivert! Kommer én-mot-én mot Carragher og runder engelskmannen på lekkert vis.

35: Luis Figo nede etter et stygt fall. Landet på skulderen, ser han har smerter men tester det ut og det ser ut til å gå bra.

35: Peter Crouch prøver seg nok en gang på et brassespark. Beckham slår inn fra høyre, men den høyreiste engelskmannen får ikke et ordentlig treff på ballen.

33: Og så er vi vitne til noe absolutt nydelig. Ronaldinho. Finter seg lekkert forbi en mann før han slår en no-look-pasning til Kluivert som vender ryggen mot mål og setter den med hælen. Dessverre er Kluivert i offside(nokså soleklar).

32: Igjen får Scholes skyte! Innbytter McAllister med en hælflikkpasning, men Scholes’ skudd blir blokkert til corner. Ufarlig.

31: Så får ROW sin første store sjanse! Luis Figo prøver seg, men skuddet går like utenfor.

29: Så er Scholes nære nok en gang! Fletcher slår inn, på lekkert vis tar Scholes ned ballen og fyrer av på halv-volley. Skuddet går dessverre over.

28: Phil Neville slår oppgitt ut med armene etter pasningsforsøk fra Scholes. «Ginger prince» er ikke veldig fornøyd med posisjonering til Neville.

27: God stemning på banen ellers.

26: GBI-BYTTE: Ut går Butt, inn kommer McAllister.

25: Nicky Butt går i bakken når det ser ut til å skje noe med akillessen. Legger seg ned og blir båret av banen. Veldig synd.

22: Paul Scholes og Beckham står for mye. Beckham igjen fra høyre, slår til Scholes som klemmer til og får en corner. Ender til slutt hos Kluivert som roer ned spillet.

20: Eventyrlig angrep fra Storbritannia! Beckham lykkes med en fantastisk stikker til Giggs, waliseren slår inn mot Crouch som prøver seg på et brassespark, men Van Der Sar er tidlig ute og snapper innlegget rett før Crouch får en fot på det.

19: Giggs prøver seg på fra skrått hold, men Van Der Sar har kontroll. Deler en liten latter der, de to tidligere lagkameratene.

16: ROW-BYTTE: Ole Gunnar Solskjær må gi seg allerede. Inn kommer Dwight Yorke. Får stor applaus fra fansen begge to.

15: GBI har vært det klart beste laget så langt.

12: Men der er det 1-0! Paul Scholes! Innlegg fra David Beckham, heading av Scholes, det varmer et United-hjerte.

12: UTROLIG at det ikke står 1-0! Peter Crouch spilles gjennom og prøver å lobbe over Van Der Sar. Nederlenderen er god som i gamledager og avverger. Returen havner ved 16-meteren og det skytes, men Mikael Silvestre får klarert på streken.

10: Van der sar testes igjen! Nicky Butt prøver seg fra distanse og Van Der Sar må i full strekk, men han er tidlig nede og får slått unna. Returen til Ashley Cole går ufarlig i nettveggen.

10: Tydelig at det bor mye fotball i de 22 som er på banen.

8: Beckham er hovedpersonen i dag. Prøver på de kjente tversover-pasningene, uten stort hell i åpningen.

7: Scholes prøver seg på en luring! Står på kanten av 16-meteren og prøver å lobbe ballen over Van Der Sar. Nederlenderen lang rekkevidde og har god kontroll.

6: Terry ser usedvanlig kvikk ut i starten og har god kontroll når Kluivert beveger seg fremover.

5: 45 år gamle Cafu river ned Roma-spilleren Ashley Cole. Beckham går for skudd, og får en corner.

4: Rolig tempo i åpningsminuttene.

2: Første sjansen er en Scholes-volley. Noen meter over. Får håpe han finner tilbake til gamle kunster iløpet av denne kampen.

1: God stemning rundt det hele, og Beckham og Giggs får mye jubel når de får ball.

1: Patrick Kluivert og Solskjær sparker i gang kampen!

1: Andrea Bocelli med en nydelig sang like før lagene hilser. Også ett minutts stillhet før kampstart.