Vi feirer live med MUTV

Supporterklubben er 35 år og museet på Old Trafford fyller 30. Fredag kveld feires begge deler live på MUTV.

Det er duket til fest på Old Trafford fredag kveld når MUTV flytter sitt studio til Red Cafe.

Der feirer Manchester Uniteds egen tv-kanal at Supporterklubben er 35 år og at museet på Old Trafford er 30 år i når kanalen lader opp til helgens kamp mot Stoke.

Unikt tilbud

– De av våre reisende som er med på fredagens Kick Off får være publikum under direktesendingen som en del av arrangementet. Dette viser igjen at ingen andre tilbydere av turer til Old Trafford og Uniteds kamper er så tett på klubben som det vi er, sier turansvarlig i Supporterklubben, Jørgen Rangnes.

MUTV vil ha innslag direkte der reisende fra Supporterklubben vil bli intervjuet. Tidligere United-spillere, blant andre Dion Dublin, vil være gjester i studio.

For de av dere som har MUTV i Norge gjennom TV 2 Sumo er dette en glimrende anledning til å se etter venner og kjente i tv-ruten.

– Det er ganske unikt at MUTV bruker deler av sin direktesending til å gjøre stas på en supporterklubb. Dette er virkelig en fin gest av Manchester United og et hyggelig takk for sist da vi var vertskap for åtte United-legender og flere aktører tilknyttet United under Supportertreffet i Oslo, sier Rangnes.

OLD TRAFFORD FOR OSS SELV: Etter at Old Trafford er stengt for andre, holder Drømmenes Teater åpent kun som er med på supporterklubbens «Kick Off» fredag ettermiddag/kveld.
RED CAFE: Etter at Old Trafford er stengt for andre, får Supporterklubbens medlemmer som er med på «Kick Off» fredag ettermiddag/kveld bli med på MUTV sin livesending.

For de som har muligheten til å følge MUTV sin direktesending så starter denne 18.30 engelsk tid, noe som betyr 19.30 norsk tid.

De av dere som er så heldige å få være med på selve arrangementet på Old Trafford fredag kveld har mye å se frem til.

Middag og quiz

Supporterklubbens busser til Old Trafford drar fra Crowne Plaza i sentrum klokken 16.15 fredag ettermiddag.

Først vil det bli rikelig med tid til å besøke både Megastore og Old Trafford prisbelønnede museum.

I Red Cafe vil det så bli middag og MUTV starter altså sin direktesending klokken 18.30 (engelsk tid) og den varer én times tid.

Så snart MUTVs sending er over, vil Supporterklubbens eget Kick Off holde frem med både billettutdeling til Stoke-kampen, quiz og utlodning av en United-drakt signert av tidligere United-spillere.

Supporterklubben tar også sikte på å komme med en Facebook Live-sending fra Old Trafford med intervjuer og analyser fra Zorya-kampen samt oppbyggingen til oppgjøret mot Stoke.

Arrangementet avsluttes med omvisning på et flombelyst Old Trafford før bussene tar oss tilbake til sentrum.