– Vi er stolte av Danny

Akademidirektør Brian McClair forklarer hvorfor Manchester United ikke har mistet sin identitet.

Salgt av Danny Welbeck ble av kritiske røster ansett å markere et skifte i filosofien som har drevet Manchester United til suksess de siste 50 årene. Akademidirektør Brian McClair forklarer imidlertid hvorfor salget ikke betyr at klubben har mistet sin identitet.

– Jeg er ikke lei meg, sier McClair ifølge MEN.

– Folk husker Danny løp rundt på gamle Cliff i seks-syvårsalderen og mente det var noe spesielt med ham. Han var en lykkelig gutt. Han var entusiastisk og rask. Han har kommet opp gjennom en prosess.

– Ulike faktorer har gjort at han ikke er her lenger, men vi er fortsatt stolte av ham, selv om han bærer en annen rød drakt nå.

For selv om Louis van Gaal har hentet superstjerner som Radamel Falcao og Ángel Di María har yngre krefter også fått sjansen under nederlenderen. Ikke bare spillere fra England, men også Beliga og Brasil.

“En spiller som Adnan Januzaj vil bli sett på som en lokal gutt.”

– Brian McClair

– Det som gleder meg med Louis er at han har gitt syv unggutter debuten deres i år, noe som stemmer godt overens med historien i klubben vår.

– Jeg tror det har endret seg på den måten at en spiller som Adnan Januzaj vil bli sett på som en lokal gutt, selv om vi hentet ham til landet da han var 16 år. Vi ser på ham med samme stolthet som vi gjør med Danny Welbeck.

– Vi ser etter gode spillere overalt.