– Vi er klare for Middlesbrough

Phil Jones gleder seg til søndag.

Skader, suspensjoner og tett kampprogram til tross: Phil Jones mener United er mer enn klar for utfordringen som venter på søndag, når Middlesbrough venter på Riverside Stadium.

Ander Herrera og Zlatan Ibrahimovic er som kjent suspendert, og Pogba måtte av banen mot Rostov med skade. Daley Blind er også usikker før søndagens oppgjør.

– Det var kanskje ikke den flotteste forestillingen mot Rostov, men vi gjorde det vi skulle og gikk videre, sa Jones til MUTV.

– Middlesbrough har akkurat sparket treneren sin og kommer sikkert til å by på en større utfordring som følger av det. Vi er uansett forberedt, og vi har en styrke og dybde i troppen vår.

LES OGSÅ: Mourinho ironisk om Karanka

Phil Jones hadde ansvaret for Eden Hazard.

Jones mener også at alle lag som møter United har en ekstra motivasjon, men at Middlesbrough nå i tillegg til dette får en ekstra «boost».

Det var flere som stusset da Jones spilte venstreback, eller ving, mot Rostov på torsdag. Mot Chelsea opererte han i en slags midtbaneposisjon, og det er ingen tvil om at forsvarsspilleren kan bekle flere roller på banen.

– Jeg gjorde en jobb for laget, sa Jones om Rostov-kampen. Sjefen ba meg om å gjøre en innsats, og være noe mer defensiv enn det Blind var. (…) Mot Chelsea spilte vi som kjent med en treer bak, og min jobb var å stoppe Eden Hazard. Han er en verdensklasse-spiller, og tidvis umulig å få has på. Utvisningen til Herrera tok livet av kampen, men frem til det synes jeg vi fremsto solide bakover.

Om kampprogrammet:

Kampene kommer tett, og det gir seg heller ikke med det første.

– Det er aldri lett med avspark kl 12.00 (13.00 norsk tid). På én side så er det herlig hvis man vinner, for da har man resten av dagen til å feire. Hvis man taper, så har du en hel dag hvor du tenker på hva du kunne gjort bedre. Det første kvarteret blir avgjørende, for de kommer til å gå ut i hundre. (..) Vi må bare fokusere på å vinne. Alle vet hvor viktig denne kampen er.