– Vi er i samme posisjon, men jo flere kvalitetsspillere på laget, jo bedre

Fred anerkjenner at Paul Pogba er en konkurrent om en plass på laget, men håper at franskmannen blir værende.

Hva skjer egentlig med Paul Pogba? 

Det spørsmålet har vi ofte stilt oss de siste årene, siden han har ønsket seg bort, og siden han kobles til andre klubber på ukentlig basis.

Real Madrid? Juventus? PSG? Til og med Inter har blitt nevnt, siden Antonio Conte tilsynelatende prøver å bli Manchester United-manager ved å gradvis hente alle spillerne våre.

En litt annerledes situasjon

Situasjonen er uansett litt annerledes nå enn den har vært tidligere.

For det første er det litt vanskeligere å se det store markedet for Pogba akkurat nå. De fleste klubbene har ikke muligheten til å bruke enorme summer for spillere akkurat nå, og United vil neppe bli tilbudt en sum en vil være fornøyd med.

For det andre har det skjedd ting i United også de siste månedene. En ting er at resultatene har vært mer lovende, og at det kan være at Pogba vil tenke at dette er et prosjekt han kan ønske å være en del av. Mange synes en midtbane med både Bruno Fernandes og Paul Pogba, med en mer defensivt anlagt spiller litt bak dem, høres veldig lovende ut.

I tillegg betyr også Bruno Fernandes’ ankomst, og den fine utviklingen til Fred og Scott McTominay, at Pogba er noe mindre selvskreven på laget. I tillegg har også Nemanja Matic gjort det bedre i det siste.

KAN BLI TØFF KONKURRANSE OM EN PLASS PÅ UNITED-MIDTBANEN: Fred, Bruno Fernandes og Scott McTominay er alle lystne på å spille – og det vil nok Paul Pogba være også.

Håper Pogba blir værende i United

Fred har i et intervju med Esporte Interativo (her gjengitt av Sport Witness) snakket blant annet om Pogba, og brasilianeren har rosende ord å komme med.

– Pogba er en stor spiller. Folkene som er her sammen med ham til daglig vet det, og alle som har sett VM og sett ham spille fotball vet at han er en stor spiller, og vi ønsker naturligvis at han skal bli værende, for han tilfører oss mye. Han har mye kvalitet, og er en sterk spiller i Premier League, han kjenner ligaen. Jeg ønsker at han skal bli, siden jeg er sikker på at han vil hjelpe oss mye.

Pogbas retur kan potensielt bety mindre spilletid for Fred, men Fred håper uansett at Pogba blir værende i klubben.

– Vi er i samme posisjon, men jo flere kvalitetsspillere på laget, jo bedre. En bygger ikke et lag med bare 11 spillere.

– Vi trenger en sterk stall, så jeg håper virkelig at han bli værende, og hvis han gjør det, så er jeg sikker på at han vil styrke oss veldig neste sesong.

FRED OG POGBA: Her mot Arsenal i en av de få kampene de har fått spille sammen denne sesongen.