– Vi er i en god stim

Men Chelsea-manageren tar ikke lett på møte med United.

Chelsea har sett bra ut under Thomas Tuchels ledelse. Chelsea har nemlig ikke tapt under 47-åringen.

Ole Gunnar Solskjær har allerede møtt tyskeren til to dueller denne sesongen. I gruppespillet i Champions League vant United borte mot hans daværende klubb PSG, mens den franske storklubben vant på Old Trafford.

På fredagens pressekonferanse sier Chelsea-manageren at det er en fordel å ha møtt United to ganger denne sesongen. Han mener han kjenner til styrkene og svakhetene til United:

– Det hjelper når du kjenner til styrkene og svakhetene. Vi er godt forberedt på måten de spiller på og hvor de kan skade oss – både individuelt og som lag.

– De liker å ha rom, de liker å kontre og de liker å bruke farten sin. Det blir en utfordring å forsvare seg mot alt dette. United er også et lag som kan forsvare seg kompakt.

– Vi kommer til å se på videoer fra de siste fire ukene som vi alltid gjør. Da vil vi forhåpentligvis være godt nok forberedt til å vinne kampen.

MØTES IGJEN: Thomas Tuchel og Ole Gunnar Solskjær.

Chelsea kan bli det første hjemmelaget som slår United i Premier League denne sesongen. Gjør de det, vil de kun være tre poeng bak United. Skulle United vinne vil luken ned til Chelsea være på ni poeng. Med andre ord er det mye på spill søndag kveld.

– Vi har mye vi må bli bedre på, men vi er i en god stim. Det er en stor utfordring å prøve å bli det første laget som slår United når de spiller på bortebane i Premier League.

Tuchel bekreftet også at spillerne som var med til Romania for å møte Atlético Madrid i Champions League er klar til kampen. Thiago Silva er derimot ikke klar til spill:

– Han trente individuelt i dag og følte seg bra. Det er stort skritt i riktig retning, så jeg håper han er med resten av laget neste uke.

REKKER IKKE KAMPEN MOT UNITED: Thiago Silva.