– Vi diskuterte spillerkjøp denne uka

Kommer det noen spillere inn?

I så fall hvem?

Og kan noen forsvinne?

Og i så fall hvem?

Det er kanskje de aller viktigste spørsmålene for supporterne for tiden, men uten at det virker på ryktebørsen som om et nytt spillerkjøp er spesielt nærme.

Ralf Rangnick hevdet fredag på pressekonferansen, i den delen som var sperret frem til 23.30 skandinavisk tid, at han også er usikker på hva som skjer.

– Jeg har den siste uka hatt samtaler om dette med John Murtough, Ed (Woodward) og Richard (Arnold), men jeg er ikke direkte involvert utover det. Det er John og kollegene hans som gjør jobben bak kulissene, og de sier fra om noe skjer.

Det svaret inneholdt kanskje ikke altfor mye, men samtidig inneholdt det også åpenbart en mulighet for at Rangnick får en forsterkning i januar, hvis den sportslige ledelsen lykkes med sine fremstøt.

LES OGSÅ: – Jeg har ikke sett en eneste spiller som ikke bryr seg om klubben

HAR SNAKKET MED RANGNICK OM OVERGANGER: John Murtough.

Så, hvem er det egentlig som potensielt kan komme inn for Manchester United?

De fleste ryktene nå for tiden handler om spillere som kan forsvinne ut. Anthony Martial, Jesse Lingard, Paul Pogba, Donny van de Beek, Dean Henderson, Eric Bailly og Andreas Pereira er da navnene som nevnes oftest.

Av spillere som kan komme inn, så er det liten tvil om at det er sentrale midtbanespillere som nevnes.

Declan Rice har jo over tid blitt koblet til United, men det har vært nokså stille om de ryktene i det siste, og det er absolutt ingenting som tyder på at han kan havne i United.

En annen midtbanespiller, som vil bli vesentlig billigere, er Denis Zakaria. Borussia Mönchengladbach-spilleren kan være tilgjengelig billig nå i januar siden kontrakten hans går ut kommende sommer, og sveitseren kobles til både United, Liverpool, Borussia Dortmund og flere andre klubber.

zakaria210421
MEST KOBLET TIL UNITED I JANUAR: Denis Zakaria.

Fra Tyskland rapporteres det om samtaler mellom United og Zakarias representanter, og om at et januarkjøp ikke er utenkelig, mens Manchester Evening News skriver at det ikke er ventet at Zakaria kommer i januar.

Denis Zakaria er definitivt spilleren som har blitt nevnt mest de siste ukene, men også navn som Rúben Neves, Amadou Haidara og Boucacar Kamara har blitt nevnt en del.

rneves
KOBLES TIL UNITED: Ruben Neves – men det vil være ganske overraskende om United får tak i ham i januar.

Andre midtbanespillere som Fabian Ruiz og Sergej Milinkovic-Savic har også blitt nevnt i enkeltartikler, uten at vi har så stor tro på det.

For å nevne noen fra en annen posisjon på banen, så har Daily Mail skrevet at United er interesserte i høyrebacken Tariq Lamptey, men det er lite som tyder på at det vil skje noe nå i januar på den fronten. River Plates Julián Álvarez har også blitt koblet til United, men det er lite som tyder på at han er på vei inn.

Les mer i united.nos egen ryktesak.