– Han trenger nye sko, en ny sko-avtale…

José Mourinho var så som så fornøyd med baklengsmålene mot Watford.

Nok en seier, nok en kamp vi scorer fire mål. Problemet var at denne gangen fikk motstanderen sneket inn to mål, som skapte spenning i oppgjøret.

Slik er ikke vår portugisiske sjef veldig glad i, noe han også gjorde klinkende klart i pressesonen etter kampslutt.

LES OGSÅ: – Vi får se hva som skjer med kontrakten

– En enkel kamp å vinne komfortabelt

Selv om han «aldri» snakker om enkeltspillere, hadde han nok av ros på lager til Ashley Young. Dessverre hadde han også potensielt dårlige nyheter om Nemanja Matic.

– Vi burde ledet med fem-seks mål. Det var lettere å score mål i den andre omgangen, men vi misbruker mulighetene. Sånn er fotball. Enkel kamp å vinne komfortabelt, men på 3-2 er kampen i en gråsone. Heldigvis dukket Jesse opp med det fantastiske løpet sitt, sa Mourinho etter kampslutt.

– Nydelige mål. Vi burde hatt 4-0 i første omgang, og i andre omgang hadde vi et høyt godt press. Lukaku og Pogba hadde også store muligheter, men ut av ingenting fikk Watford mål. De hadde ingenting å tape, de spiller ikke under press. Vi slapp de inn i kampen. Det var noen minutter hvor vi burde røyket cigar, men vi fikk problemer.

Hva må dere gjøre for å ikke havne i disse ubehagelige situasjonene?

– Vi må bare være konsentrerte og forsvare oss godt. Det er det vi trenger, defensiv stabilitet. Det mistet vi litt da Matic måtte ut. Det viktigste er tre poeng – og lykken jeg ser spillerne mine spille med nå.

– Overraskende at han fikk lov av Pogba

Det var sikkert flere av oss som stusset litt da Ashley Young steppet opp for å ta frisparket i første omgang. Venstrebacken hadde allerede notert seg for én nettkjenning, og hadde tydeligvis tro på at mer ville følge.

– Young trener på frispark, og han scorer mange av de på treningsfeltet. Det var godt å se at han hadde selvtillit til å prøve etter det første målet. Jeg ble overrasket da Pogba lot han ta det, sa Mourinho med et smil til BBC.

Ansvarlig redaktør etter Watford – United 2-4

– Det skulle selvsagt aldri blitt spennende, men Ashley Young, Victor Lindelöf, Chris Smalling og Marcos Rojo fortjener skryt.Se hva ansvarlig redaktør sier rett etter kampslutt – og se hans forsøk på å etterape Lingard og Mourinho.

Posted by Manchester United Supporters Club Scandinavia on Tuesday, November 28, 2017

Nedslående Matic-skade

Hva gir Ashley Young til laget ditt?

– Forrige sesong skjønte jeg hva Young handler om. Han kan spille overalt, og han bringer mye. Denne sesongen spiller han for det meste back, men vi trenger erfaringen hans.

Hva skjedde med Nemanja Matic – og er han klar til helgen?

– Jeg aner ikke, Matic ga meg beskjed om han måtte ut. Han er en spesiell spiller, og ville aldri bedt om det hvis det ikke var nødvendig, og antydet samtidig at det dreier seg om en muskelskade på serberen.

– Han er en spesiell spiller – og ville ikke bedt om å bli tatt av hvis det ikke var nødvendig, sa Mourinho etter Watford-kampen.

Skylder på skoene

Lukaku hadde en enorm mulighet til å komme på scoringslisten da Rashford spilte han fri i boksen. Belgieren brukte litt for lang tid, og sjansen forsvant. Mourinho har en teori om hvorfor målene uteblir for Lukaku.

– Jeg tror han trenger nye sko, for han er ikke under kontrakt med et spesielt merke. Det er derfor han bruker svarte sko nå – han trenger bare å bli tilbudt den beste sko-avtalen så scorer han igjen, spøkte Mourinho etter kampslutt til MEN.

Portugiseren passet på å understreke hvor fornøyd han er med arbeidsinnsatsen og engasjementet til Lukaku.

– Jeg vil aldri klandre han for å bomme på enkle sjanser, det presset har han ikke under meg. Fantastisk spiller, fantastisk karakter – og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med han, sa Mourinho.