– Vi ble slaktet etter Chelsea, men har vært stabilt gode siden februar

Klar tale fra Ole Gunnar Solskjær etter 5-0-seieren mot Leipzig.

Det er bare to uker siden en del United-fans ville ha Ole Gunnar Solskjærs hode på et fat.

Det var krise i United, og med Newcastle, PSG, Chelsea, Leipzig, Arsenal, Basaksehir og Everton før neste landslagspause så var det mange som ikke klarte å se noe annet enn dommedagsprofetier.

Ingen må imidlertid være i tvil om at Ole Gunnar Solskjær og United ser og har sett mulighetene.

Etter 5-0-seieren mot Leipzig har United vunnet 23 av sine siste 35 kamper, og kun tapt fire.

Selv i denne mye diskuterte sesongen så står United nå med seks seirer og bare ett tap på de siste åtte kampene.

– Vi jobber for å bli mer stabile, men nå har vi ett tap på åtte og alle spillerne vet at 5-0 mot Leipzig kom etter hardt arbeid i bunn – at det var nøkkelen, sa Ole Gunnar Solskjær natt til torsdag etter Leipzig-kampen.

– Vi var ikke i fysisk god nok form før landslagspausen. Det er rett og slett fakta, men nå dekker vi hele banen. Vi er blitt sterkere og skarpere og jeg mener nå at vi har vært stabile siden februar, sier han.

KONSENTRERT OGSÅ ETTER KAMPEN: Solskjær under praten med journalistene natt til torsdag.

Solskjær har rett

Det er vanskelig å være uenig når resultatene er som de er.

Fra FA-cupkampen borte mot Tranmere i slutten av januar til coronaviruset stanset fotballen i mars så spilte United elleve kamper. De ga åtte seirer, tre uavgjorte og null tap. Målforskjellen på de 11 kampene var 29-2.

Etter coronaoppstarten i juni spilte United så 14 kamper i liga og ulike cuper. Det ble ni seirer, tre uavgjorte og to tap.Målforskjellen på de 14 kampene var 29-13.

Så begynte det dårlig i september, men siden sesongstarten så har United spilt ni kamper. Det har gitt seks seirer, én uavgjort og to tap. Målforskjellen på disse ni kampene er 22-13.

Totalt så betyr det at United står med 23 seirer, 8 uavgjorte og 4 tap siden 26. januar. Målforskjellen på Uniteds siste 35 kamper er dermed 80-28.

– Chelsea-kampen var også bra

– Vi har blitt bedre og bedre. Stabiliteten er blitt bedre og bedre. Jo da, første ligakamp var skuffende, og så var det noen omstendigheter i den Tottenham-kampen, men vi blir bedre og mer stabile.

– Vi jobber for hverandre, og vi gjør det samtidig som vi får rullert på laget.

– Vi ble slaktet etter 0-0 mot Chelsea, men for meg var det en solid og bra kamp. Gutta er også på et godt sted for tiden, men nå venter Arsenal…, sa han nærmest lattermildt om den tøffe kampperioden.

Her kan du lese mer av det Solskjær sa etter 5-0-seieren.